Autoglym Clean Wheels
Reviews | Review toevoegen

Autoglym Clean Wheels, Is een zeer effectieve spray die gemakkelijk aangebracht kan worden op uw verontreinigde velgen. De Autoglym Clean Wheels verwijderd moeiteloos de aanslag die uw remmen afgeven

Artikelnummer

210 

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Autoglym Clean Wheels  

Is een zeer effectieve spray die gemakkelijk aangebracht kan worden op uw verontreinigde velgen. De Autoglym Clean Wheels verwijderd moeiteloos de aanslag die uw remmen afgeven op uw velgen en aanslag van onder andere teer en zout (pekel).   Reinigingsmethode   Spuit de Autoglym Clean Wheels op uw velgen en laat deze enkele minuten intrekken op uw velgen. Gebruik vervolgens een velgenborstel of een sterke spons om de velgen te reinigen. Spuit vervolgens de Autoglym Clean Wheels van uw velgen met een stevige waterstraal.  

Cleaning tip   Autoglym Clean Wheels is veilig te gebruiken op ieder type velg, ook voor chromen velgen en rubber gespoten velgen (Vinyl en Plastic coat velgen)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews