Autoglym Interieur kit
Autoglym Interieur kit
Reviews | Review toevoegen

Autoglym Interieur kit bestaat uit vier autoglym interieur producten, Fast glass, Interior shampoo, Vinyl & Rubber Care en Autofresh

Artikelnummer

APL1022 

€ 42,15
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Autoglym Interieur kit bestaat uit:

Autoglym Fast Glass

De Autoglym Fast Glass  is sp eciaal gemaakt voor het schoon houden van uw voor en zijruiten. Gebruik Autoglym Fast Glass voor een snelle reiniging van uw ramen, zowel binnen als buiten. Autoglym Fast Glass geeft een kristalhelder   en een streeploos  resultaat. Omdat de Autoglym Fast Glass universeel toepasbaar is raden wij dit product ook aan voor het schoonmaken van acryl, perspex en plastic ramen.

Reinigingsmethode

Spray de Autoglym Fast Glass op uw ruiten en wrijf de Autoglym Fast Glass in met een microvezeldoek of zachte papieren doek. Zie direct het kristalheldere en streeploze resultaat.

Cleaning Tip

Veelal worden huishoudelijke glasreinigers aangeboden voor alle type ruiten. Deze bevatten echter wax en silicone waardoor gevaarlijke situaties in het verkeer kunnen ontstaan wanneer de zon vol op de ruit schijnt of wanneer de ruit nat wordt. De Autoglym Fast Glass bevat geen silicone, wax of schuurmiddelen waardoor een optimaal resultaat bereikt kan worden!

AUTOGLYM INTERIOR SHAMPOO

Deze gemakkelijk aan te brengen shampoo verwijdert vlekken, aanslag en vuil van uw bekleding, vloermatten, dakbekleding, vinyl en kunststof.

De combinatie van een schoonmaakmiddel en een deodorant reinigt uw interieur snel en veilig en ruikt bovendien erg fris. Ideaal voor het onderhoud van uw interieur in auto, boot en caravan.
 

Autoglym Vinyl & Rubber Care

Autoglym Vinyl & Rubber Care  onderhoudt en beschermt het interieur en vormt een sterke maar flexibele antistatische laag tegen vocht, stof, vlekken en sluiers. Een combinatie van polymeren en emulgatoren reinigt op milde wijze kunstof, vinyl en rubber en laat een schitterende glans achter.

AUTOGLYM AUTOFRESH.

is een luchtververser voor in de auto die direct in de auto verspreid kan worden zonder daarbij het interieur te beschadigen.

Autofresh veroorzaakt geen vlekken en verspreidt voor lange tijd een verfrissende lucht in de auto. Simpelweg sprayen op interieurbekleding of tapijt om vervelende luchtjes zoals van o.a. vocht, tabak, uitlaatgassen en dieren te verwijderen.

   

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews