Autopoetsland waskit
Autopoetsland waskit
Reviews | Review toevoegen

Autopoetsland waskit bestaat uit vier producten, Voodoo emmer, Autoglym Magma, BTC Line washandschoen en System was en wax

Artikelnummer

APL1025 

€ 45,35
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Autopoetsland was kit bestaat uit:

Voodoo ride autowas emmer 10Liter & sticker 

Autoglym Magma.
Uw auto staat constant bloot aan luchtverontreiniging. Vaak gaat het om kleine ijzerdeeltjes, die als vlekjes op lak en als remstof op wielen verschijnen, en het oppervlak dof maken. De actieve bestanddelen in Magma worden rood wanneer ze met die ijzerdeeltjes reageren om ze veilig van het oppervlak los te maken zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgespoeld. 

Gebruiksaanwijzing: 
1. Controleer voor u begint of de carrosserie en wielen koud aanvoelen en zich uit het directe zonlicht bevinden.
2. Was de auto eerst met shampoo en verwijder overtollig water.
3. Spuit overvloedig Magma op de carrosserie, het glas en de wielen.
4. Wacht 3-5 minuten terwijl de Magma reageert op de ijzerdeeltjes op het oppervlak en rood wordt wanneer het ze begint los te weken.
5. Wrijf over de carrosserie met een zachte, vochtige spons of een washandje en wrijf over de wielen met een borstel of spons. Spoel daarna grondig af met waterLet op: Magma reageert op ijzerdeeltjes. Om andere soorten vervuiling zoals boomsap of teer te verwijderen, moet u de Complete Kleiherstellingskit (Clay Detailing Complete Kit) van Autoglym gebruiken.

BTC LINE Washandschoen, chenille microvezels zorgen voor een super schuimende werking met hoog absorberend vermogen. 

Extra lange chenille microvezels voor extreem schuimende werking. 
Geschikt voor alle oppervlakken, krast niet. 

System123
Was & Wax Shampoo reinigt intensief. Verwijdert straatvuil en insecten en geeft een glanzend resultaat. Een intensief reinigende en prettig schuimende shampoo die de waslaag niet aantast. Was & Wax Shampoo is corrosiewerend en bevordert de glans.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews