Blinky Interieur en glas reiniger ecotabs doos 20 stuks
Blinky Interieur en glas reiniger ecotabs doos 20 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Eco-tabs voor meerdere doeleinden en glas Milieuvriendelijke, kant-en-klare multifunctionele & glasreiniger. Deze formule is uitzonderlijk in het verwijderen van vuil, vet en vuil van glas, plastic,

Artikelnummer

 

EAN

 

€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Dit milieuvriendelijke, kant-en-klare multifunctionele glasreinigingsmiddel is een mix van onze gespecialiseerde formules. Deze uitzonderlijke nieuwe formule is niet erg effectief tegen vuil en roet in interieurs, garages en werkplaatsen, maar ook zeer effectief in het verwijderen van vet en vuil van glas, plastic, spiegels en andere afwasbare oppervlakken. Deze eco-tab is een zeer effectieve alleskunner voor het reinigen van een groot aantal verschillende oppervlakken. De jaren van onderzoek hebben echt hun vruchten afgeworpen met dit milieuvriendelijke product. Dit product is speciaal ontwikkeld voor de vele verschillende ondergronden waar een professional in een hotel mee te maken heeft. Door de hoge eisen die dit product moest stellen is het een geweldig gebruiksvriendelijk product geworden. Met het gebruiksgemak zal iedereen dit product op een effectieve manier kunnen gebruiken. De voorgedoseerde formule is gemaakt van milieuvriendelijke ingrediënten en laat een lichte geur achter. Alleen water (zoet, zout, warm of koud) moet in de 100% recyclebare spuitfles worden gedaan om dit product het gewenste effect te geven.

Product specificaties:
Fysiek uiterlijk: multifunctionele interieur- & glasreiniger verpakt in een PVA-zak, blauw van kleur en heeft een lichte geur.
Gewicht: 5-6 gram
PH-waarde: 8 (10 g / L)
Opslag: Droge en relatief koele gebieden voor maximale opslagtijd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.