CHEMICAL GUYS BRAUN WHEEL WOOLIES VELGENBORSTELS 3
CHEMICAL GUYS BRAUN WHEEL WOOLIES VELGENBORSTELS 3
Reviews | Review toevoegen

De Wheel Woolies Wheel Brushes zijn premium velgenborstels welke eenvoudig en overal zijn toe te passen. Deze kit bestaat uit 3 verschillende lengtes voor al je reinigings – benodigdheden.

Artikelnummer

ACC_M10 

€ 55,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Waarom dit product kopen? 
3 – Pack velgenborstel kit 
Reinig velgen en moeilijk te bereiken oppervlakken veilig en gemakkelijk
Functioneert perfect op velgen, wielen, grilles en kleine ruimtes
Lange borstel is ca. 50cm
Medium borstel is ca 35cm
Kleine borstel is ca 20cm
Vervaardigd uit het beste wol

Over deze borstels
De Wheel Woolies Wheel Brushes zijn premium velgenborstels welke eenvoudig en overal zijn toe te passen. Deze kit bestaat uit 3 verschillende lengtes voor al je reinigings – benodigdheden. De lange borstel is ca. 50cm, de medium borstel is ca 35cm en de kleine borstel is ca 20cm. Deze borstels zijn ideaal om de zwaartse vervuiling van de kleinste oppervlakken te verwijderen. Deze zijn perfect voor spaken, velgen, wielen, grilles en andere moeilijk te bereiken oppervlakken. Deze Wheel Woolies zijn veilig voor alle velgen en wielen. Deze borstels zijn vervaardigd uit de beste kwaliteit wol. De borstels zijn te buigen en glijden flexibel in bijna elke ruimte of oppervlak. De Wheel Woolies zijn perfect voor nog meer toepassingen dan alleen velgen – en functioneren ook erg goed op grilles, luchtinlaten, motoren, overal waar je normale borstels niet passen. De lange handles van de Wheel Woolies laten je moeilijk bereikbare ruimtes toch bereiken! Altijd je Wheel Woolies spoelen na gebruik, gebruik schoon water om oxidatie en vervuiling te verwijderen, en laten drogen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews