Chemical Guys Happy ending Randloze Microvezel Doek, Zwart 40X40CM
Chemical Guys Happy ending Randloze Microvezel Doek, Zwart 40X40CM
0 Reviews | Review toevoegen

Chemical Guys, Happy Ending Randloze Microvezel Doek, Zwart is gemaakt voor fijne interieur en exterieur detailing voor ultra-zacht en krasvrij reinigen.

Artikelnummer

MIC_357_01 

EAN

 

€ 6,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Waarom dit product kopen?
Happy Ending doek verwijdert resten van waxglaze en lakverzegeling.
Zachte microfiber doek voor gevoelige oppervlakken.
Randloos design voorkomt krassen van harde randen.
Naadloze constructie met naadloze perfectie.
Delicate doek voor een delicate finish.
40 x 40cm ideaal bij voor detailing.
Kleur onderscheidbaar om kruis – contaminatie te voorkomen.
Ook leverbaar in blauwroodgroen en paars

Over deze doeken
De Chemical Guys Extra Thick Happy Ending Towel is een perfecte doek voor het verwijderen van resten waxglaze of lakverzegeling. Happy Ending Microfiber doeken zijn gemaakt van 70 / 30 microfiber om extreem zacht te zijn en om krasloos te functioneren. Zachte vezels van microfiber nemen stof en oxidatiepartikels vast en beschermen lak tegen swirls en krassen. Gebruik de Chemical Guys Extra Thick Happy Ending Towel om resten waxlakverzegeling of glaze te verwijderen en je de glans eronder naar boven haalt. Het unieke laser – gesneden randloze design voorkomt “het harde” van elke doek en garandeert het zachtste van het zachtste, elke centimeter van het materiaal. Om kruis – contaminatie tegen te gaan maken we meerdere kleuren om eenvoudig onderscheid te hebben tussen interieur en exterieur doeken of doeken voor specifieke jobs. Scheidt velgen en motor – doeken van lak – en lederdoeken. Gevoelige oppervlakken verlangen het zachtste, finish deze met de Chemical Guys Extra Thick Happy Ending Towel.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.