Chemical Guys Waffle Weave Glas Doek, Blauw (40X60CM)
Chemical Guys Waffle Weave Glas Doek, Blauw (40X60CM)
0 Reviews | Review toevoegen

Glass en Window Waffle Weave Doek Blauw levert streeploos schoon glas en ramen.

Artikelnummer

MIC_701_01 

EAN

816276014234  

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Waarom dit product kopen? 
Geeft superieure streepvrij resultaten
Veilig te gebruiken op delicate oppervlakken
Lint-vrij en krasvrij 
Superieure droog - eigenschappen
100% machine wasbaar

Over deze doek
De Glass and Window Waffle Weave Towel is een grote streepvrije glasdoek. Deze doek heeft een 30% verbeterde absorptie welke gecombineerd is met een fijner weefsel om superieure streepvrije ramen te maken. Waffle weave constructies betekent dat de polyester en polyamide vezels zijn gesplit welke daarna geweven worden in een Waffle getextureerde doek. De Glass and Window Waffle Weave Towel is zacht en veilig te gebruiken op de meest delicate oppervlakken. Deze doek werkt in het bijzonder geweldig op glas maar kan ook gebruikt worden voor het drogen en afnemen van andere producten. 

Houdt je doeken schoon
Houdt je microfiber doeken zo zacht mogelijk en behoud optimaal resultaat met Microfiber Rejuvenator Wash Cleaning Detergent Concentrate. Bij regelmatig gebruik zal Microfiber Rejuvenator de zachtheid van de microvezels herstellen en beschermd je doeken om ze zacht en goed absorberend te houden.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.