GL CHARMING - INTERIEUR VERFRAAIER 500ML
GL CHARMING - INTERIEUR VERFRAAIER 500ML
0 Reviews | Review toevoegen

Over GL Charming: dit product zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw interieur. Geen glanzende finish in een interieur maar een satijnen uitstraling wat zorgt voor een ‘natural look’. Charm...

Artikelnummer

 

EAN

 

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Over GL Charming:
dit product zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw interieur. Geen glanzende finish in een interieur maar een satijnen uitstraling wat zorgt voor een ‘natural look’.

Charming kan gebruikt worden op alle soorten plastic en kunststof. Het helpt uitdrogen van het materiaal te voorkomen alsmede verkleuring door zijn UV-blokker. Het product is antistatisch. Door het aanbrengen van Charming kunnen vlekken minder makkelijk ontstaan doordat hechting tegen wordt gegaan.

Gebruik:
zorg bij voorkeur voor een schone ondergrond door het gebruik van Fiber. Breng Charming egaal aan met een applicator of microvezel doek en neem het met een schone doek af voor het mooiste resultaat.

Opmerking:
verweerde kunststoffen kunnen door Charming worden opgehaald. Meerdere lagen veroorzaken geen build-up en geen smering (vlekvorming).

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.