GL DEEP - KRACHTIGE ONTVETTER 1L
GL DEEP - KRACHTIGE ONTVETTER 1L
0 Review | Review toevoegen
Over GL Deep: op zoek naar een zeer krachtige ontvetter? Een multifunctionele ontvetter die veilig is voor elke ondergrond? Dan is Deep de juiste keuze. Het unieke aan Deep is de zeer sterk...

Artikelnummer

A0006

ā‚¬Ā 21,55
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Over GL Deep:
op zoek naar een zeer krachtige ontvetter? Een multifunctionele ontvetter die veilig is voor elke ondergrond? Dan is Deep de juiste keuze. Het unieke aan Deep is de zeer sterk ontvettende werking waarbij het product toch uiterst mild is voor elke type ondergrond. De uitgebalanceerde formule zorgt ervoor dat het vet wordt afgebroken en kan worden opgenomen door water. Dit maakt het product dan ook gelijk uitermate geschikt voor het ontvetten van uw kostbare materialen. Het doet zijn ontvettende werking op basis van technische ingrediënten die onder het vuil treden en daar de vette verbinding losweken. Daarom heeft het ook uitstekende reinigende eigenschappen.

Deep is het perfecte middel voor de liefhebber die alles aan wil pakken. Of het nu gaat om het reinigen van een motorruimte van een auto, vrachtauto, boot of zelfs de oven in huis… Deep gaat het gewenste resultaat creëren.

Aangeraden wordt, omdat de werking uitermate effectief is, om het product te verdunnen met water in de verhouding 1:1.
Voor het echt hardnekkige aangekoekte vuil kan het product ook onverdund gebruikt worden zonder enig risico.

Gebruik:
product opspuiten en vervolgens even laten inwerken. Vervolgens afspoelen met bijvoorbeeld een hogedrukspuit.

Opmerking:
product kan middels een kwast of doek worden ingewerkt alvorens het af te spoelen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.