GL FIBER - INTERIEUR REINIGER 500ML
GL FIBER - INTERIEUR REINIGER 500ML
0 Reviews | Review toevoegen

Over GL Fiber: Fiber is de krachtige bekleding reiniger die geschikt is voor zowel stof als leder. Dit d.m.v. handmatige verwerking maar ook machinaal middels een extractie machine. Het product is ...

Artikelnummer

 

EAN

 

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Over GL Fiber:
Fiber is de krachtige bekleding reiniger die geschikt is voor zowel stof als leder. Dit d.m.v. handmatige verwerking maar ook machinaal middels een extractie machine. Het product is veilig voor de bekleding waar het mee in aanraking komt. Het tast de vezels van de stof niet aan en ook de verf en de topcoating van het leer worden niet aangetast. Door de formule dringt het diep door tot in de vezels van de stof om daar het vuil los te weken. Hét product dus om uw interieur vlekvrij en vetvrij te maken.

Gebruik:
Fiber kan het beste direct op het stof worden gesprayd en met een zachte borstel verdeeld en ingewerkt worden. Afnemen met microvezel doeken of met een extractiemachine uitzuigen.

Voor leder kan het product het beste worden gesprayd op het leder en vervolgens met een paardenhaar borstel worden verwerkt door ronddraaiende bewegingen. Vervolgens afnemen met een microvezel doek. De borstel tussentijds steeds uitspoelen in een emmer met lauw water.

Opmerking:
bij NUBUK leer of geborsteld leer is het raadzaam om eerst een kleine testspot te maken op een onopvallende plek om te kijken hoe het materiaal zich gedraagt.

Gebruik geen extractie machine op hemel bekleding. Hemelbekleding is meestal gelijmd en een overdaad aan vocht door de machine kan er in resulteren dat deze lijm los laat.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.