GL INFINITE - ALLESREINIGER 1L
GL INFINITE - ALLESREINIGER 1L
0 Review | Review toevoegen
Over GL Infinite: welke detailer of poetsbedrijf heeft het niet in zijn assortiment: een allesreiniger of beter bekend als APC (all purpose cleaner). Een licht alkalisch schoonmaakmiddel wat de...

Artikelnummer

A0040

ā‚¬Ā 19,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Over GL Infinite:
welke detailer of poetsbedrijf heeft het niet in zijn assortiment: een allesreiniger of beter bekend als APC (all purpose cleaner). Een licht alkalisch schoonmaakmiddel wat de oppervlakken niet aantast.

Dit product haalt zijn kracht niet uit de zware chemie zoals veel APC’s doen, maar uit techniek. Infinite is gemaakt op waterbasis! De formule is zodanig gemaakt dat de ingrediënten van deze APC ervoor zorgen dat ze onder de vervuiling kruipen en daar de verbinding van vuil, vet en aanslag gaan losweken.

De naam ALL purpose is niet ten onrechte gekozen. Infinite kan gebruikt worden op glas, kunststof, rubber lak, velgen en is natuurlijk ook uitermate geschikt om te gebruiken in een tapijtreiniger of extractie machine voor het reinigen van bekleding.

Gebruik:
product opspuiten en vervolgens even laten in werken. Vervolgens afnemen met een doek of spons en naspoelen met water. Het product is zo vriendelijk dat het ten alle tijden onverdund gebruikt kan worden.

Opmerking:
het product kan verdund worden naar 1:10 met water om milde vervuiling te verwijderen en zo product te besparen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.