LaboCosmetica Ma-Fra VENERE Glaze Sealant & Primer Booster
LaboCosmetica VÉNERE 250g
0 Reviews | Review toevoegen

VÉNERE heeft een dubbele functie, je kan een laag aanbrengen voordat je een sealant, zoals CUPÌDO, aanbrengt maar ook daarna om zo de prestaties van de aangebrachte kit te verbeteren.

Artikelnummer

LAB16 

EAN

8005553018252  

€ 19,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Glaze & Primer #VÉNERE heeft een dubbele functie: het is een afwerklaag die de afwerking verbetert en de glans aanzienlijk verbetert, maar is ook een primer die vóór #CUPÌDO moet worden aangebracht om de prestaties van de kit te verbeteren. Ultrafijne schuurmiddelen, geavanceerde harsen en een gripverbeteraar verbeteren de glans en diepte van donkere kleuren, benadrukken de spiegelachtige effecten van metaal- en parelmoerachtige kleuren en geven een aangenaam zijdeachtig gevoel.

#VÉNERE is snel en gemakkelijk te gebruiken en kan handmatig of met behulp van een machine worden toegepast. Extreem geconcentreerd en gemakkelijk te verwijderen, #VÉNERE creëert een diepe schittering en een spiegelachtig effect, bedekt ook kleine krasjes en laat geen resten achter op rubberen of plastic onderdelen.

Inhoud: 250g

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.