Labocosmetica HYDRA 500ML
0 Reviews | Review toevoegen

#HYDRA is een multifunctionele hyper-dressing voor een breed scala aan toepassingen, specifiek voor externe en interne plastic auto-onderdelen.

Artikelnummer

LAB11 

EAN

8005553018146  

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

#HYDRA is een multifunctionele hyper-dressing voor een breed scala aan toepassingen, specifiek voor externe en interne plastic auto-onderdelen. Makkelijk te verspreiden en aan te brengen en biedt een optimale dekking, #HYDRA zorgt voor een uitstekende weerstand tegen uitspoelen, zelfs chemisch. De fluorpolymeerstructuur zorgt voor een duur van ongeveer 3 maanden op de oppervlakken en beschermt ze tegen UV-stralen, die rubber, plastic, vinyl, leer en acrylmaterialen beschadigen en de kleur doen opleven zonder te smeren.

#HYDRA is bestand tegen vlekken en beschermt zo effectief tegen water en vuil, wat een extreem hoge bescherming en een uitstekend pareleffect garandeert.

#HYDRA is op water gebaseerd, bevat geen oplosmiddelen of siliconen en respecteert oppervlakken: zelfs aan het einde van de duurcyclus laat het geen resten achter en verkleurt het geen plastic onderdelen.

#HYDRA is grondig onderzocht, ontwikkeld en getest in Mafra-laboratoria in samenwerking met de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten ter wereld voor de lancering van nieuwe modellen.

Inhoud: 500ML

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.