Labocosmetica PERFÈCTA 500ML
0 Reviews | Review toevoegen

#PERFÈCTA is de snelste en meest effectieve oplossing om glans, diepte, satijn effect en bescherming in een korte tijd te verbeteren.

Artikelnummer

LAB22 

EAN

8005553018276  

€ 14,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

#PERFÈCTA is de snelste en meest effectieve oplossing om glans, diepte, satijn effect en bescherming in een korte tijd te verbeteren.

Als een vervolg behandeling op #CUPIDO, #PERFÈCTA combineert de finish van Sealant met verfijnde detergentia. De verfijnde formule elimineert water vlekken, vuil en insecten residu snel, brengt glans- en een satijn effect op de carrosserie, ramen, onderdelen in kunststof, dichtingen, chrome oppervlakken enz...

#PERFÈCTA is een uitstekend hulpmiddel voor het drogen omdat het het risico van hard water vlekken vermindert op het oppervlak. Het werd geformuleerd om verenigbaar te zijn met de toegepaste lagen van wassen, sealants of nanotechnologische coatings. Elk gebruik voegt een extra laag van bescherming toe!

#PERFÈCTA kan worden gebruikt op zoweleen natte en een droge ondergrond.

Op natte oppervlakken, spuit #PERFÈCTA op één paneel tegelijk en droog met een water-absorberende doek en een enkele oplossing voor Quick Detailer.

Op droge oppervlakken, #PERFÈCTA spuiten op een microfiber doek of op het oppervlak en vervolgens onmiddellijk drogen.

Inhoud: 500ML (Ook verkrijgbaar in een navulverpakking van 4500ML)

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.