Labocosmetica VÈRITAS 1000ML
0 Reviews | Review toevoegen

#VÈRITAS is een highlighter, onmisbaar voor het aanbrengen van de coating of de kit, die het oppervlak reinigt en ontvet voor elke nanobehandeling.

Artikelnummer

LAB01 

EAN

8005553018269  

€ 20,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

#VÈRITAS is een highlighter, onmisbaar voor het aanbrengen van de coating of de kit, die het oppervlak reinigt en ontvet voor elke nanobehandeling, waarbij alle soorten smeerolie (paraffine of synthetische oliën van de nieuwe generatie) worden verwijderd en gepolijst, waardoor de onderliggende imperfecties worden benadrukt zonder de verf wit te maken. Alle producten op de markt hebben een sterke vluchtigheid, waardoor het product geen werkende oliën kan verwijderen.

#VÈRITAS is, in tegenstelling tot IPA's die zeer snel verdampen en niet in staat zijn om diep te reinigen, speciaal ontwikkeld om de beste resultaten te bereiken, zelfs in de zomermaanden. IPA-oplossingen worden normaal gesproken gebruikt voor het controleren na het polijsten, om een ​​oppervlak te reinigen voordat de laatste bescherming voorbij is, omdat ze hulpeloos is tegen het stof dat zich daarna direct neerslaat.

Nochtans, #VÈRITAS is in staat om polijst-oliën volledig te verwijderen en, dankzij het hoge antistatische effect, om stof af te stoten, waardoor men met gemak tijdens het aanbrengen van de coating kan werken. Reinigen met dit product zorgt voor een beter eindresultaat en de coatingmoleculen kunnen het best aan het oppervlak hechten, waardoor een langere bescherming wordt gegarandeerd.

Maar #VÈRITAS is veel meer: ​​het biedt hulp aan detailers tijdens het aanbrengen van de coating: als halo's zijn gemaakt in het eerste uur na het aanbrengen van de coating, kan het opnieuw worden bewerkt zonder het te verwijderen, met een microsuede doek gedrenkt in het product om de fout glad te strijken. Dankzij de specifieke formule kan het ook op een innovatieve manier worden gebruikt, als controlebeheersing van de levensduur van de coating tijdens de wasfase: veel shampoos laten namelijk micro-residuen achter die oppervlakteactieve stoffen bevatten waardoor de coating zich niet manifesteert en mogelijk niet de detailer dwalen, omdat het ten onrechte kan denken dat de coating is verdwenen.

Dankzij #VÈRITAS is dit probleem volledig voorkomen. #VÈRITAS is grondig onderzocht, ontwikkeld en getest in Mafra-laboratoria in samenwerking met de beste internationale detailleringscentra.

Inhoud: 1000ML

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.