Ma*fra Double Face
Ma-fra Double Face
Reviews | Review toevoegen

De handschoen van hoge kwaliteit microvezel, Double Face is gemaakt voor degenen die maximale resultaten willen tijdens het wassen van uw auto zonder het risico van krassen op de carrosserie.

Artikelnummer

A0247 

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De handschoen van hoge kwaliteit microvezel Double Face is gemaakt voor degenen die willen maximale resultaten tijdens het wassen van uw auto zonder het risico van krassen op de carrosserie.

Ideaal voor het handmatig reinigen van uw voertuig en in alle veiligheid, Double Face is een professionele handschoen die ook geschikt is voor hobbygebruik.

Het belangrijkste kenmerk van de Double Face-handschoen, zoals u uit de naam kunt raden, is het "dubbele" gebruik:
 

  • De kortharige microvezel handschoen zijde van grijs en gele kleur is ideaal voor het reinigen en verwijderen van gewoon vuil en vlekken van het bovendeel van de carrosserie zoals ramen, voorruiten, bovenste staanders, kap en het dak.
 
  • De tweede zijde van de Double Face handschoen in blauwe kleur chenille microfiber optimaal is voor het adresseren grof vuil en verwijderen uit kleine tussenruimten en het hele onderste lichaamsdeel zoals wielkasten lagere mast, bumpers, boeiboorden, het gebied waarin bezinkt meer vuil.

Door zijn grote omvang, 30 x 20 cm, kunt u grote oppervlakken van het lichaam te reinigen in een paar slagen, na elke hoek en auto details. De Double Face handschoen kan grote hoeveelheden water te absorberen oplossing - shampoo zodat ook droog worden toegepast als een handschoen voor het drogen van de carrosserie of eenvoudig het stof te verwijderen zonder het risico van krassen op de auto.

Dankzij de technologie "easy zelf clean" we zullen altijd een schone handschoen omdat de microfiber chenille vuil te behouden tijdens het reinigen van auto's en voert die tijdens het spoelen stap in de emmer met schoon water.

De elastische manchet zorgt voor meer controle over de Double Face-handschoen tijdens de wasfase, uiterst comfortabel, helpt de handschoen bij de hand te houden.

Hoe te gebruiken:
  • Spoel de auto eerst met water om licht vuil op het oppervlak te verwijderen.
  • Spoel de Double Face-handschoen in een emmer met schoon water
  • Dompel de handschoen onder in een tweede emmer met water - shampoo-oplossing
  • Reinig het oppervlak van het voertuig met lineaire en delicate bewegingen
  • Spoel de handschoen regelmatig in de emmer met alleen water om vuil en verontreinigende deeltjes te verwijderen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews