POLIJSTMACHINE FLEX XC 3401 VRG DUAL ACTION EXCENTRISCHE
POLIJSTMACHINE FLEX XC 3401 VRG DUAL ACTION EXCENTRISCHE
0 Reviews | Review toevoegen

polijstmachine FLEX_XC_3401_VRG, FLEX XC 3401 is een dual action excentrische met 8mm uitslag die krassen verwijdert en finished!

Artikelnummer

751 

Levertijd 3 dagen

5 werkdagen

EAN

 

€ 459,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De FLEX XC 3401 Orbital Polisher is een Dual-Action Polisher welke gebruikt wordt door de meeste professionslas, De  FLEX XC3401 VRG reduceert vibraties en is een professioneel gereedschap! De XC3401 verwijdert swirls, krassen en oxidatie welke een traditionele Dual-Action-machine niet kan en elimineert het risico van verbranding van lak met een roterende polijstmachine.
 
De orbitale rotatie van deze Flex Polisher simuleert een circulaire handbeweging bij het polijsten. Deze beweging veroorzaakt nauwelijks tot geen hologrammen wat bij een roterende polijstmachine duidelijk anders is. In dezelfde tijd geeft deze polisher een komfortabele loop welke een zorgvuldig en exact hologramvrij resultaat geeft.

De orbitale rotatie van deze Flex Polisher simuleert een circulaire handbeweging bij het polijsten. Deze beweging veroorzaakt nauwelijks tot geen hologrammen wat bij een roterende polijstmachine duidelijk anders is. Dat is waar deze machine voor is ontwikkeld.
De positieve aandrijving geeft een uniforme beweging, ook met druk, wat te danken is aan “constant lift”. Met dank aan de grote uitslag kan deze polisher ook bestaande hologrammen van een zwarte lak verwijderen. Met de orbitale aandrijving is er weinig
warmte-ontwikkeling op het lakoppervlak, wat ideaal is voor temperatuurgevoelige oppervlaktes. De schakelaar en snelheidsregelaar zorgen voor een gecontroleerde acceleratie tot de hoogste snelheid.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.