RUPES 21 MM BIGFOOT LHR21 III STN MARK III MK3 EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE STANDARD KIT 9 ITEMS
RUPES 21 MM BIGFOOT LHR21 III STN MARK III MK3 EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE STANDARD KIT 9 ITEMS
0 Reviews | Review toevoegen

Over Rupes LHR21 MK3 De Rupes LHR21 MK3 (rupes 21) Bigfoot excentrische polijstmachine wijd je in 21e euw detailing. Rupes, een italiaans bedrijf dat precisie-gereedschappen maakt sinds 1947 heeft ...

Artikelnummer

LHR21III_STN 

EAN

 

€ 611,96
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Over Rupes LHR21 MK3
De Rupes LHR21 MK3 (rupes 21) Bigfoot excentrische polijstmachine wijd je in 21e euw detailing. Rupes, een italiaans bedrijf dat precisie-gereedschappen maakt sinds 1947 heeft de meest high-tech excentrische polijstmachine ter wereld ontwikkeld. Na vele jaren van ontwikkeling heeft de LHR21 MK3 lakcorrectie hergedefinieerd voor de enthousiatse en professionele detailer met de rupes polisher. Het innovatieve systeem zorgt voor de meest comfortabele en efficiente polijst-ervaring. Het geweldige italiaanse ontwerp verandert je manier van polijsten voorgoed.

De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine gebruikt een unieke 21mm uitslag welke meer oppervlak behandeld dan een conventionele excentrische polijstmachine. De grote uitslag laat de Rupes LHR21 MK3 krassen, hologrammen en andere lakdefecten verwijderen sneller en makkelijker dan elke andere machine. Een conventionele excentrische polijstmachine heeft een uitslag tussen de 4 en 8mm. De LHR21 MK3 Bigfoot’s 21 millimeter uitslag geeft deze revolutionaire polijstmachine de mogelijkheid comfortabeler te werken en lakcorrecties sneller te doen dan een conventionele dual action polisher. De Rupes LHR21 MK3 is uitgerust met een 6” hook and loop backing plate ontwikkeld voor 6 en 6.5” pads welke beter functioneren op kleinere panelen en hoeken. 

Swirl en Hologram vrij
De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine creert een heldere finish met de unieke 21mm uitslag. Het voordeel van de Rupes LHR21 MK3 is de mogelijkheid om een finish na te laten die werkelijk vrij is van swirls en hologrammen. Een roterende polijstmachine kan lakdefecten snel verwijderen maar kan als gevolg van de kracht van deze machine swirls en hologrammen na laten.De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine geeft een heldere finish als je polijst in een enkele stap. De Rupes LHR21 MK3 is perfect voor elke detailer welke een high performance maar makkelijk te gebruiken polijstmachine wil.

De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine gebruikt een unieke uitslag van 21mm. De innovatieve grotere uitslag maakt de Rupes LHR21 MK3 ideaal om grotere oppervlakken te polijsten. De dual-action excentrische technologie polijst elk oppervlak gelijkmatig en veilig tot een perfecte glans. De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot Polisher maakt lakcorrectie makkelijker dan ooit gedacht zonder het risico om de lak te verbranden. De Rupes LHR21 MK3 heeft hetzelfde innovatieve design LHR21 MK3, maar de 21mm uitslag zorgt er voor dat de machine beter functioneert in kleine ruimtes en kleinere panelen.

Italiaans Vakmanschap
De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine gebruikt italiaans vakmanschap om een polijstmachine te bouwen die eeuwig mee kan. De innovatieve engineering en ontwerp maken deze LHR21 MK3 de perfecte machine voor uitgebreide polijstsessies. Het ergonomische ontwerp zorgt voor precisie lakcorrectie met compleet comfort. Het soft start systeem zorgt voor totale controle waarbij de snelheid langzaam wordt opgebouwd als de schakelaar aan wordt gehaald. Rupes soft-start systeem verminderd het risico dat polijstpasta van de machine af wordt geslingerd en toch de machine’s snelheid behoudt. De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine heeft een variabele speed controle welke de gebruiker 6 standen geeft voor elke polijst situatie. Perfect voor het polijsten van auto’s, trucks, boten, campers en motoren. De Rupes Bigfoot Polisher is gebouwd om te presteren in elke detailing – situatie en zorgt snel voor een heldere finish op elke kleur lak. Rupes gebruikt innovatieve ontwerp-karakteristieken om voor elke detailing – enthousiast de kracht te geven in elke lakcorrectie – situatie. De Rupes LHR21 MK3 Bigfoot excentrische polijstmachine brengt je detailing-mogelijkheden naar het volgende niveau van perfectie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.