RUPES BIGFOOT 15 MM LHR15 III STD MARK III MK3 EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE
RUPES BIGFOOT 15 MM LHR15 III STD MARK III MK3 EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE
0 Review | Review toevoegen
Over Rupes LHR 15 MK3 De Rupes Bigfoot LHR15 Random Orbital Polisher wijd je in 21e eeuw detailing. Rupes, een Italiaans bedrijf...

Artikelnummer

LHR15III_STD

ā‚¬Ā 563,36
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Over Rupes LHR 15 MK3
De Rupes Bigfoot LHR15 Random Orbital Polisher wijd je in 21e eeuw detailing. Rupes, een Italiaans bedrijf dat precisie-gereedschappen maakt sinds 1947 heeft de meest high-tech excentrische polijstmachine ter wereld ontwikkeld. Na vele jaren van ontwikkeling heeft de LHR15 MK3 lakcorrectie hergedefinieerd voor de enthousiatse en professionele detailer met de bigfoot 15. Het innovatieve systeem zorgt voor de meest comfortabele en efficiente polijst-ervaring. Het geweldige italiaanse ontwerp verandert je manier van polijsten voorgoed. De Rupes Bigfoot LHR15 Random Orbital Polisher gebruikt een unieke 15mm uitslag welke meer oppervlak behandeld dan een conventionele excentrische polijstmachine.

De grote uitslag laat de Rupes LHR15 MK3 krassen, hologrammen en andere lakdefecten verwijderen sneller en makkelijker dan elke andere machine. Een conventionele excentrische polijstmachine heeft een uitslag tussen de 4 en 8mm. De LHR15 MK3 Bigfoot’s 15 millimeter uitslag geeft deze revolutionaire polijstmachine de mogelijkheid comfortabeler te werken en lakcorrecties sneller te doen dan een conventionele dual action polisher. De Rupes LHR15 MK3 is uitgerust met een 5” hook and loop backing plate ontwikkeld voor 5 en 5.5” pads welke beter functioneren op kleinere panelen en hoeken. 

Swirl en Hologram vrij
De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Random Orbital Polisher creert een heldere finish met de unieke 15mm uitslag. Het voordeel van de Rupes LHR15 MK3 is de mogelijkheid om een finish na te laten die werkelijk vrij is van swirls en hologrammen. Een roterende polijstmachine kan lakdefecten snel verwijderen maar kan als gevolg van de kracht van deze machine swirls en hologrammen na laten.De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Random Orbital Polisher geeft een heldere finish als je polijst in een enkele stap. De Rupes LHR15 MK3 is perfect voor elke detailer welke een high performance maar makkelijk te gebruiken polijstmachine wil.

De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Random Orbital Polisher gebruikt een unieke uitslag van 15mm. De innovatieve grotere uitslag maakt de Rupes LHR15 MK3 ideaal om grotere oppervlakken te polijsten. De dual-action excentrische technologie polijst elk oppervlak gelijkmatig en veilig tot een perfecte glans. De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Polisher maakt lakcorrectie makkelijker dan ooit gedacht zonder het risico om de lak te verbranden. De Rupes LHR15 MK3 heeft hetzelfde innovatieve design LHR21, maar de 15mm uitslag zorgt er voor dat de machine beter functioneert in kleine ruimtes en kleinere panelen.

Italiaans Vakmanschap
De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Random Orbital Polisher gebruikt italiaans vakmanschap om een polijstmachine te bouwen die eeuwig mee kan. De innovatieve engineering en ontwerp maken deze LHR15 MK3 de perfecte machine voor uitgebreide polijstsessies. Het ergonomische ontwerp zorgt voor precisie lakcorrectie met compleet comfort. Het soft start systeem zorgt voor totale controle waarbij de snelheid langzaam wordt opgebouwd als de schakelaar aan wordt gehaald. Rupes soft-start systeem verminderd het risico dat polijstpasta van de machine af wordt geslingerd en toch de machine’s snelheid behoudt. De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Random Orbital Polisher heeft een variabele speed controle welke de gebruiker 6 standen geeft voor elke polijst situatie. Perfect voor het polijsten van auto’s, trucks, boten, campers en motoren. De Rupes Bigfoot Polisher is gebouwd om te presteren in elke detailing – situatie en zorgt snel voor een heldere finish op elke kleur lak. Rupes gebruikt innovatieve ontwerp-karakteristieken om voor elke detailing – enthousiast de kracht te geven in elke lakcorrectie – situatie. De Rupes LHR15 MK3 Bigfoot Random Orbital Polisher brengt je detailing-mogelijkheden naar het volgende niveau van perfectie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.