RUPES BIGFOOT MINI 12 MM LHR75E BAS EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE BASIS KIT 10 ITEMS
RUPES BIGFOOT MINI 12 MM LHR75E BAS EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE BASIS KIT 10 ITEMS
0 Reviews | Review toevoegen

Waarom dit produkt kopen? Corrigeert lak als een roterende machine, met de veiligheid van een Dual Action machine Gebouwd voor de detail professionals en enthousiastelingen in het achterhoofd 75mm ...

Artikelnummer

LHR75E_BAS 

EAN

 

€ 505,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Waarom dit produkt kopen?
Corrigeert lak als een roterende machine, met de veiligheid van een Dual Action machine
Gebouwd voor de detail professionals en enthousiastelingen in het achterhoofd
75mm (3 ") voor kleine en ingewikkelde gebieden
Zeer effectief - vermindert polijsttijd
Snelheidsregeling soft start - voorkomt product sling
Elektronische toerentalregeling zorgt voor een constante snelheid, zelfs voor resultaten

Waaruit bestaat de kit?
1 x LHR 75E mini (Electric) Random orbital polijstmachine (Ø 75 mm - 3" / 12 mm throw)
1 x D-A COARSE polijstpasta 250ml
1 x D-A FINE polijstpasta 250ml
1 x Wollen polijstpad COARSE Ø80-90mm
1 x Wollen polijstpad FINE Ø80-90mm
1 x D-A COARSE schuimen polijstpad Ø80-90mm - Ø3”-3,5”
1 x D-A FINE schuimen polijstpad Ø80-90mm - Ø3”-3,5”
1 x Microvezeldoek blauw
1 x Microfibervezeldoek geel
1 x Kabelklem

De LHR 75E mini rupes bigfoot mini is de polijstmachine voor moeilijke vormen en voor spot repair operaties. De Rupes LHR75 mini is een must voor elke detailer die om perfecte resultaten te verkrijgen, zelfs in de moeilijkste gebieden. Dankzij de steunschijf met kleine diameter, de LHR 75E mini is perfect in het polijsten van toepassingen op kleine en ingewikkelde gebieden. De kleine machine afmetingen en de 12 mm uitslag maken een comfortabele bediening en nauwkeurigheid in detail polijsten.

Ergonomisch Perfect
Met zijn antislip rubber inzetstukken op de voorkant is de LHR 75E mini perfect voor alle polijsten op moeilijk bereikbare plaatsen. De gebruiker kan werken in perfect comfort om de best mogelijke resultaten te produceren.

Aan-uit schakelaar Lock
De aan / uit-hendel van de BigFoot polijstmachine zorgt voor een gecontroleerde soft start, waardoor de gebruiker volledige controle over het gereedschap houdt.

Ontwerp
De aandacht voor detail is niet beperkt tot alleen de innovatieve en aantrekkelijk design. De moderne lijnen en een uitzonderlijke technische kwaliteit worden gecombineerd met een aantal details die het resultaat van nauwgezet onderzoek gericht op maximaal comfort zijn. De antislip rubber inzetstukken zijn talrijk en hebben vele functies. In het bijzonder wordt het element op het machinelichaam gebruikt om de polijstmachine ondersteunen bij plaatsing op een oppervlak.

Maximale flexibiliteit
Dankzij de steunschijf met kleine diameter, de LHR 75E mini is perfect in het polijsten van toepassingen op kleine en ingewikkelde gebieden. De kleine machine afmetingen en de 12 mm uitslag maken een comfortabele bediening en nauwkeurigheid in detail polijsten.

Electronic Speed Control Module
De snelheidsregelaar is zowel praktisch en gemakkelijk te gebruiken. De snelheid van de polijstmachine kan ook gemakkelijk worden aangepast zonder onderbreking van het werk.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.