Riwax Car Shampoo Kit
Riwax Car Shampoo Kit
0 Review | Review toevoegen
Deze riwax foam kit bestaat uit één fles Riwax car shampoo en foamlans met sticker (Exclusief Koppeling)

Artikelnummer

APL1027

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
RIWAX Shampoo 1 liter:

Een super geconcentreerde, zeer krachtige autoshampoo die de lak ontziet en uitstekend reinigt!

Toepassing:
Verdunnen naar gelang de vervuiling. Voor een normale wasbeurt zijn +/- 5 dopjes op 5 liter water voldoende. Na het wassen auto goed afspoelen met water.

Opmerking:
Voor een uitstekend glas effect de auto in natte toestand met de RIWAX Quick-Shine bewerken en met de RIWAX Microvezeldoek droogwrijven. Hiermee bereikt u een perfecte glans!

 

PROFESSIONELE FOAM GUN V2 VOOR KARCHER NILFISK KRANZLE BOSCH (EXCLUSIEF KOPPELING)

PROFESSIONELE FOAM GUN V2 is anders dan andere foam guns welke je eerder hebt gebruikt. Deze FOAM GUN V2 levert een super dikke schuimlaag welke echt blijft kleven op het oppervlak. Na het aanbrengen van de schuim laag met de Foam Gun V2 zal het schuim de vervuilingen van het oppervlak trekken. Start nu met het reinigen van je auto zonder deze aan te raken, de foam Gun V2 maakt het mogelijk. Op deze manier creëer je de veiligste wasmethode welke mogelijk is en voorkom je waskrassen, swirls en hologrammen. De professionele foam gun V2 is ontwikkeld voor het zwaardere gebruik met een hogedruk reiniger. Deze Foam Gum V2 is voorzien van een 1 liter vulfles waardoor je een complete auto kunt voorzien van een super schuimlaag zonder deze bij te vullen met een speciaal hiervoor bedoelde foam shampoo

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.