Shining Monkey 3 Step Wax Program
Shining Monkey 3 Step Wax Program
Reviews | Review toevoegen

Wilt u uw auto compleet laten stralen na het wassen? Bestel dan het 3 step program van Shining Monkey. De beste poetsproducten in deze branche! Pakket bestaat uit: - Shining Monkey Color enhance -

Artikelnummer

403 

Levertijd 3 dagen

op aanvraag

€ 45,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Shining Monkey 3 Step Wax Program.

Wilt u uw auto compleet laten stralen na het wassen? 

Bestel dan het 3 step program van Shining Monkey. De beste poetsproducten in deze branche!

Pakket bestaat uit:
- Shining Monkey Color enhance
- Shining Monkey Clean and Repair
- Shining Monkey Seal and protect

Stap 1:
Na het wassen van uw auto kunt u Shining Monkey Color Enhance gebruiken om doffe vlekken of verkleurde lakken terug te brengen naar originele staat. Zo krijgt u de diepe glans weer terug na het verwerken van dit product. Eenvoudig aan te brengen en makkelijk uit te poetsen. Geen witte resten meer en pijn in uw arm van het poetsen. U kunt het simpel aanbrengen in één beweging en eenvoudig uit te poetsen. Ook te gebruiken i.c.m. een polijstmachine.

Stap 2:
Uw doffe vlekken zijn verwijderd, maar u heeft wel nog last van kleine krasjes of wilt uw auto grondig waxen. Gebruik dan Shining Monkey Clean and Repair. Hiermee verwijderd u kleine krasjes zoals de kringen die wasstraat maakt op uw auto. Deze wax laat ook geen witte resten achter en is eenvoudig aan te brengen met een poetsdoek. Ook te gebruiken i.c.m. een polijstmachine.

Stap 3:
Uw auto ziet er nu perfect uit, maar dit wilt u natuurlijk wel zo houden! Met Shining Monkey Seal and protect zorgt voor een laag over de wax die invloeden van buitenaf niet doorlaat. Zo blijft uw auto extra lang glanzen! Eenvoudig aan te brengen met één beweging en laat geen witte resten achter zoals veel producten. Deze seal and protect is ook te gebruiken i.c.m een polijstmachine.

Wanneer u deze proucten gebruikt en de auto wast met Shining Monkey Wash and Wax blijft de waxlaag 3 wasbeurten zitten! 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Relevante producten