Shining Monkey Color Enhance Treatment
0 Reviews | Review toevoegen

De formule van Shining Monkey Colour Enhance is speciaal ontwikkeld voor dof uitgeslagen autolakken, deze formule werkt op iedere autolak. Deze formule bestaat uit een groot aantal natuurlijke oliepro

Artikelnummer

402 

Levertijd 3 dagen

op aanvraag

EAN

8014600014  

€ 17,95
€ 14,36
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De formule van Shining Monkey Colour Enhance is speciaal ontwikkeld voor dof uitgeslagen autolakken, deze formule werkt op iedere autolak. Deze formule bestaat uit een groot aantal natuurlijke olieproducten, verzachtende producten en verschillende polymeren die helpen uw autolak te voorzien van een ultieme diepe glans. Onze formule voedt de autolak, neemt de doffe vlekken weg en laat niets achter een glanzende lak! Deze behandeling beschermt de laklaag niet van invloeden van buitenaf, daarvoor moet u Shining Monkey seal & Protect hebben voor de perfecte combinatie van krachtpatsers en voor een ultiem glanzend en beschermend resultaat.

Shining Monkey Colour Enhance (473ml)

  • Werkt langdurig in combinatie met Seal & Protect
  • Bevat geen silicone, zoals vele andere
  • Brengt diepe glans terug uit de lak
  • Verwijderd doffe vlekken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.