Shining Monkey Ken Block 360 Matte Wrap Detailer
Reviews | Review toevoegen

Deze unieke gepatenteerde formule gebaseerd op een polymere oplossing reinigt, polijst en beschermt elk hard oppervlak op uw auto. Breng het aan met de handige doseerbare spuitbus en wrijf het uit met

Artikelnummer

406 

Levertijd 3 dagen

op aanvraag

€ 27,95
€ 22,36
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Shining Monkey Ken Block 360 Matte Wrap Detailer


Deze unieke gepatenteerde formule gebaseerd op een polymere oplossing reinigt, polijst en beschermt elk hard oppervlak op uw auto. Breng het aan met de handige doseerbare spuitbus en wrijf het uit met een schone, droge microvezeldoek en het oppervlak is schoon en beschermd! 

Het beschermd tegen UV-straling, weersinvloeden en laat een laag achter waar vuil en vingervelkken minder makkelijk op hechten. U zult geen resten en vegen zien na het uitvegen van Ken Block 360 door de nano techniek die in de formule verwerkt zit. Deze formule is niet schadelijk en bevat geen chemische stoffen, u kunt uw gehele auto 360 graden er mee behandelen, zowel exterieur als interieur!

Deze formule is speciaal ontwikkeld voor matte lakkleuren en autos die voorzien van een wrapping. Het houd de conditie van de kleur optimaal en zorgt dat er geen vuil kan hechten aan uw wrap zonder het effect ervan te laten verdoezelen.

Werkt perfect op alle hard oppervlakken zoals alle laksoorten, glas, LCD-schermen, interieur, boten, motorfietsen, alle soorten plastic, carbon en metaaloppervlakken. Perfect dus!

Bevat geen alcohol, giffen, amonia, chloor, ethers, fosfaten, schadelijke detergenten of andere schadelijke stoffen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews