Smartwax  Velgenreiniger Wheel & Rim Cleaner Gel
Smartwax  Velgenreiniger Wheel & Rim Cleaner Gel
Smartwax Velgenreiniger Wheel & Rim Cleaner Gel
0 Review | Review toevoegen
Smartwax Wheel & Rim Cleaner Gel is een speciaal product dat ideaal is voor het goed kunnen reinigen van alle velgen en lichtmetalen wielen.

Artikelnummer

10103

EAN

811339021365

€ 17,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Smartwax Wheel & Rim Cleaner Gel is een speciaal product dat ideaal is voor het goed kunnen reinigen van alle velgen en lichtmetalen wielen. Het is een unieke sterke gel die u heel gemakkelijk op uw velgen of wielen kunt aanbrengen. De gel blijft aan de velgen of wielen plakken, zodat het goed kan inwerken. Uw velgen en wielen worden goed gereinigd en gaan weer mooi glimmen. De Smartwax Wheel & Rim cleaner is zeer geconcentreerd en kan worden verdunt met water (1 op 7) om nog steeds een goed effect te krijgen. Hierdoor is deze gel effectief en goedkoop in gebruik. Op Autotoebehoren kunt u nog meer reinigingsmiddelen vinden.

Smartwax

Het van oorsprong Californische Smartwax kent een zeer brede lijn van autopoetsproducten. Ze worden gekenmerkt door een uitstekende standtijd, eenvoudige verwerking, kleurrijke en herkenbare verpakking dankzij de kleurcodering en zeer hoge glans. Daarnaast is het milieu voor Smartwax een belangrijk element, waar ook de verpakkingen aan bijdragen. Met Smartwax haalt u een professioneel product in huis dat u 100% tevreden zal stellen dankzij vele jaren research & development. Bovendien zijn diverse producten geparfumeerd zodat uw auto er frisser bij staat dan ooit tevoren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.