RUPES BIGFOOT 15 MM - LHR15II_STN - EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE MARK II (MK2) STANDAARD KIT (9 ITEMS)
RUPES BIGFOOT 15 MM - LHR15II_STN - EXCENTRISCHE POLIJSTMACHINE MARK II (MK2) STANDAARD KIT (9 ITEMS)
0 Reviews | Review toevoegen

Autopoetsland LHR15II_STN, Rupes Bigfoot Polijstmachine Mark II (MK2) is voor krassen verwijderen. Rupes Bigfoot 15 mm uitslag maakt nauwkeurig polijsten mogelijk.

Artikelnummer

776 

EAN

 

€ 479,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rupes Bigfoot LHR15ES Mark II Polijstmachine, Wat is nieuw?
- Maakt meer toeren
- Meer koppel.
- Beter in balans.
- Minder vibratie.

De nieuwe Rupes Bigfoot 15 Mark II Polijstmachine is leverbaar als;
LHR15ES STD, alleen de polijstmachine.
LHR15ES STN Kit, 2 polijst pads, 2 x 250ml polijst pasta’s, 4 microvezel doeken.
LHR15ES STF Kit, 8 polijst pads, 4 microvezel doeken.
LHR15ES DLX Kit, 4 polijst pads, 4 x 250ml polijst pasta’s, 4 microvezel doeken, 1 schort, 1 Rigid Bigfoot Detailing Tas.

De nieuwe Rupes Bigfoot 21 Mark II Polijstmachine is leverbaar als;
LHR21ES STD, alleen de polijstmachine.
LHR21ES STN Kit, 2 polijst pads, 2 x 250ml polijst pasta’s, 4 microvezel doeken.
LHR21ES STF Kit, 8 polijst pads, 4 microvezel doeken.
LHR21ES DLX Kit, 4 polijst pads, 4 x 250ml polijst pasta’s, 4 microvezel doeken, 1 schort, 1 Rigid Bigfoot Detailing Tas

Over Rupes LHR 15E

De Rupes Big Foot LHR15 Random Orbital Polisher wijd je in 21e euw detailing.

Rupes, een italiaans bedrijf dat precisie-gereedschappen maakt sinds 1947 heeft de meest high-tech excentrische polijstmachine ter wereld ontwikkeld. Na vele jaren van ontwikkeling heeft de LHR15E lakcorrectie hergedefinieerd voor de enthousiatse en professionele detailer met de bigfoot 15. Het innovatieve systeem zorgt voor de meest comfortabele en efficiente polijst-ervaring. Het geweldige italiaanse ontwerp verandert je manier van polijsten voorgoed.

De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher gebruikt een unieke 15mm uitslag welke meer oppervlak behandeld dan een conventionele excentrische polijstmachine.

De grote uitslag laat de Rupes LHR 15E krassen, hologrammen en andere lakdefecten verwijderen sneller en makkelijker dan elke andere machine. Een conventionele excentrische polijstmachine heeft een uitslag tussen de 4 en 8mm. De LHR 15E Big Foot’s 15 millimeter uitslag geeft deze revolutionaire polijstmachine de mogelijkheid comfortabeler te werken en lakcorrecties sneller te doen dan een conventionele dual action polisher. De Rupes LHR 15E is uitgerust met een 5” hook and loop backing plate ontwikkeld voor 5 en 5.5” pads welke beter functioneren op kleinere panelen en hoeken. Chemical Guys 5 Inch Hex-Logic en Microfiber Polishing Pads zijn de perfecte keuze om te gebruiken samen met de Rupes LHR 15E Big Foot Polisher. 


Swirl en Hologram vrij

De Rupes LHR15E Big Foot Random Orbital Polisher creert een heldere finish met de unieke 15mm uitslag.

Het voordeel van de Rupes LHR15E is de mogelijkheid om een finish na te laten die werkelijk vrij is van swirls en hologrammen. Een roterende polijstmachine kan lakdefecten snel verwijderen maar kan als gevolg van de kracht van deze machine swirls en hologrammen na laten.De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher geeft een heldere finish als je polijst in een enkele stap. De Rupes LHR 15E is perfect voor elke detailer welke een high performance maar makkelijk te gebruiken polijstmachine wil. 

De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher gebruikt een unieke uitslag van 15mm. De innovatieve grotere uitslag maakt de Rupes LHR 15E ideaal om grotere oppervlakken te polijsten.

De Chemical Guys Microfiber Polishing Pads geven deze machine de mogelijkheid om hevige lakdefecten te verwijderen tot een heldere finish. De dual-action excentrische technologie polijst elk oppervlak gelijkmatig en veilig tot een perfecte glans. De Rupes LHR 15E Big Foot Polisher maakt lakcorrectie makkelijker dan ooit gedacht zonder het risico om de lak te verbranden. De Rupes LHR 15E heeft hetzelfde innovatieve design LHR 21ES, maar de 15mm uitslag zorgt er voor dat de machine beter functioneert in kleine ruimtes en kleinere panelen.Italiaans Vakmanschap

De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher gebruikt italiaans vakmanschap om een polijstmachine te bouwen die eeuwig meek an.

De innovatieve engineering en ontwerp maken deze LHR 15E de perfecte machine voor uitgebreide polijstsessies. Het ergonomische ontwerp zorgt voor precisie lakcorrectie met compleet comfort. Het soft start systeem zorgt voor totale controle waarbij de snelheid langzaam wordt opgebouwd als de schakelaar aan wordt gehaald. Rupes soft-start systeem verminderd het risico dat polijstpasta van de machine af wordt geslingerd en toch de machine’s snelheid behoudt. 

De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher heeft een variabele speed controle welke de gebruiker 6 standen geeft voor elke polijst situatie. Perfect voor het polijsten van auto’s, trucks, boten, campers en motoren. De Rupes Big Foot Polisher is gebouwd om te presteren in elke detailing – situatie en zorgt snel voor een heldere finish op elke kleur lak. Rupes gebruikt innovatieve ontwerp-karakteristieken om voor elke detailing – enthousiast de kracht te geven in elke lakcorrectie – situatie. De Rupes LHR 15E Big Foot Random Orbital Polisher brengt je detailin g-mogelijkheden naar het volgende niveau van perfectie. 

Houdt je pads schoon

Gebruik Chemical Guys Polishing & Buffing Pad Conditioner om je pads schoon te houden.Ook kun je de Grit Guard Universal Pad Washer. gebruiken.

De standard kit is inclusief:
Rupes Big Foot 15 Polisher
Rupes Medium Compound 250 ml
Rupes Finish Polish 250 ml
Rupes Green Foam Medium Pad 130mm
Rupes Yellow Foam Soft Pad 130mm
Microfiber Towel

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.