PROFESSIONELE SCHUIMLANS (FOAMLANS) V2 VOOR KARCHER NILFISK KRANZLE BOSCH PA
PROFESSIONELE SCHUIMLANS (FOAMLANS) V2 Exclusief koppeling ! VOOR KARCHER NILFISK KRANZLE BOSCH PA
0 Reviews | Review toevoegen

PROFESSIONELE SCHUIMLANS (FOAMLANS) V2 VOOR KARCHER NILFISK KRANZLE BOSCH PA. LETOP !!! ZONDER KOPPELING. Koppelingen los verkrijgbaar.

Artikelnummer

 

EAN

 

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Waarom dit product kopen?
Produceert een dikke laag schuim.
Werkt met alle hogedrukreinigers.
Autowassen zonder de lak aan te raken.
Detailing met een verhoogde productiviteit.
Trekt vervuilingen van het oppervlak.
Voorkomt krassen en hologrammen
Perfect te gebruiken met Chemical GuysHoneydew Snow FoamMr. Pink en Orange Degreaser..

Over dit product
Snow Foam Cannon V2 is anders dan andere schuimlansen welke je eerder hebt gebruikt. Deze Snow Foam Cannon V2 levert die dikke laag schuim welke echt blijft kleven op het oppervlak. Na het aanbrengen van de dikke laag schuim met de Snow Foam Cannon V2 zal het schuim de vervuilingen van het oppervlak trekken. Start met het wassen van je auto zonder deze aan te raken, de Snow Foam Cannon V2 maakt het mogelijk. Op deze manier creeer je de veiligste wasmethode welke mogelijk is en voorkom je krassen en hologrammen. De Snow Foam Cannon V2 is ontwikkeld voor het zwaardere gebruik met een hogedruk reiniger. Dit geavanceerde schuimkanon is voorzien van een grote 1 liter fles waardoor je een complete auto kunt voorzien van een dikke schuimlaag zonder deze bij te vullen met een schuimende shampoo

 

De Snow Foam Cannon V2 verandert de manier waarop je de auto wast waarbij je de kans op krassen een hologrammen minimaliseert. De Snow Foam Cannon V2 is snel een eenvoudig aan je hogedrukreiniger te koppelen met een van onze Foam Cannon Adapters. Bovenin de Snow Foam Cannon V2 wordt de schuimende shampoo gemengd met water van de hogedrukreiniger waardoor een dikke schuimende laag wordt gecreeerd. Deze dikke laag schuim zal de vervuilingen van het oppervlak trekken in slechts enkele minuten. Nadat het schuim op het oppervlak heeft gezeten is deze eenvoudig te verwijderen met het water van de hogedrukreiniger. Dit proces verwijdert  het grootste gedeelte van de vervuilingen welke bij het normale wassen krassen en hologrammen kunnen veroorzaken. Door het gebruik van de Snow Foam Cannon V2 wordt het wassen van je auto veiliger doordat krassen en hologrammen voorkomen worden.Eco-Vriendelijke Was Oplossing
Het beste van de Snow Foam Cannon V2 is dat het milieu vriendelijk is. De Snow Foam Cannon V2 gebruikt minder water dan andere schuimlansen en wasmethodes. Dit komt doordat de Snow Foam Cannon V2 gebruik maakt van de druk die met het water mee komt waardoor de dikste mogelijke laag schuim wordt aangebracht. Bij het wassen van je auto op een traditionele manier wordt ongeveer 1000 liter water verspild. Veel gemeentes wereldwijd hebben al strenge richtlijnen qua autowassen in het openbaar met het zicht op milieuvriendelijkheid. De Chemical Guys Snow Foam Cannon V2 is de perfecte manier om je auto te wassen en tegelijkertijd honderden liters water te besparen. Deze schuimlans werkt perfect met alle hogedrukreinigers.
 Honeydew Snow Foam
De Snow Foam Cannon V2 werkt perfect met Honeydew Snow Foam Auto Wash. Honeydew Snow Foam Auto Wash is ontwikkeld voor klanten en critici. We hebben de op of aanmerkingen meegenomen bij het herformuleren van de nieuwe Honeydew Snow Foam. Groeien is wat we doen en we groeien door middel van innovatie en onderwijs. De afgelopen 10 jaar hebben we notities gemaakt en naar jullie feedback geluisterd hoe we de producten beter kunnen maken. Onze producten gaan de hele wereld over waar ze worden toegepast op miljoenen auto’s, en we zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat de resultaten verbazingwekkend zijn. Het verbeteren van een reeds fantastisch product omvat  re - engineering, herontwikkeling en het maken van een product dat zelfs boven onze eigen verwachtingen uitsteekt. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.