HEX LOGIC WHITE (POLISHING) HAND APPLICATOR PAD
HEX LOGIC WHITE (POLISHING) HAND APPLICATOR PAD
0 Review | Review toevoegen
Deze witte polijst – pad is perfect te gebruiken met een medium polish of finishing polish welke glans verbeterd en de finish naar het volgende niveau van helderheid brengt.

Artikelnummer

A0074

€ 11,65
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Waarom dit product kopen? 
Perfecte maat voor elke hand 
Kan op alle kleine oppervlakken zoals deursponningen en spiegels  
Functioneert perfect op velgen, koplampen, bumpers en uitlaat-einden
Gebruik met compound, polish, wax of verzegeling 
Perfect om swirls, krassen, oxidatie en marring te verwijderen

Over de Hex-Logic Hand Pads
De Hex-Logic Hand Pads hebben hetzelfde geavanceerde design als de bekende Hex-Logic Machine Polishing Pads. De Hex-Logic Hand Pads maken het polijsten van elk oppervlak gemakkelijk. Deursponningen, velgen, uitlaat-einden en koplampen kunnen tot perfectie gepolijst worden met deze makkelijk te gebruiken detailing – pads. De natuur ontwikkelde de Hexagon om het een van de meest efficiente opslagcellen te zijn. Bijvoorbeeld zijn Hexagonale Wax Cellen gebouwd door bijen om Honing in op te slaan, De bijen bouwen 6 zijdes voor een geleijkmatige, snelle en effectieve distributie van Produkt. Hex-Logic Foam Pads verschillen van elkaar vanwege de basis waarop deze zijn gebouwd. Onder een microscoop is Acu-Schuim-Technologie zichtbaar. Het schuim heeft ook het Hexagon-Design van de 6-zijdige cellen. Hoe kleiner de cellen hoe dichter de constructie is. Elke pad heeft een eigen dichtheid en cutting-kracht. Wanneer het type schuim is gekozen calculeert de computer zorgvuldig de pad-dichtheid en de diepte van van de kanalen in het pad-oppervlak om het Hexagon-Design de beste product-distributie te geven met maximaal bereik in het lakoppervlak.
De witte Polishing Pad
De dichtheid van het witte schuim geeft een beschermende laag welke met druk op het schuim een constante druk op de oppervlakte maakt. Deze witte polijst – pad is perfect te gebruiken met een medium polish of finishing polish welke glans verbeterd en de finish naar het volgende niveau van helderheid brengt. De Hex-Logic White Polishing Hand Pad wordt regulier gebruikt na de oranje cutting pad. Het witte polijst – schuim is zacht genoeg om sensitief op lak te zijn en sterk genoeg om marring, lichte swirls en hologrammen te verwijderen. Het witte Hex – Logic – schuim is perfect voor het polijsten van dashboard – armaturen, chroom, RVS en veel meer... Het unieke design is een ideale mix om te polijsten en te finishen. De witte Hex-Logic Polishing Hand Pads zijn perfect in combinatie met V36, V38 en P40 Polish om de finish te verfijnen en herderheid terug te krijgen. Deze  Hex-Logic White Polishing Hand Pad kan ook gebruikt worden met Chemical Guys Metal Shine en Metal Wax om chroom en aluminium te polijsten tot hoogglans. Chemical Guys ontwikkelde deze Hex-Logic White Polishing Hand Pad voor extreme veelzijdigheid. De witte polijst – pad is perfect voor velgen, spiegels, uitlaat – einden en kleine oppervlakken welke extra aandacht kunnen gebruiken. 
 Eindeloze mogelijkheden
Deze High – Tech Hand – Polishing – Pads zijn perfect om swirls, krassen, oxidatie en marring te verwijderen. Deze zijn ook ideaal om spiegels en armaturen te polijsten. De mogelijkheden van de Hex-Logic Hand Pads zijn eindeloos! Deze ergonomische pads zijn perfect om wax, verzegeling of glaze op de lak aan te brengen. De Hex-Logic Hand Pads zijn de perfecte grootte voor elke hand, groot en klein. De unieke schuim – contouren passen perfekt in je hand om glans en reflectie op elk oppervlak te herstellen. De Hex-Logic Hand Pads functioneren ook zeer goed in het interieur op bijv. armaturen te polijsten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.