MIRROR BRIGHT BUCKET MET GRIT GUARD EN DEKSEL
Meguiar's Mirror Bright Bucket met Grit Guard en Deksel
Reviews | Review toevoegen

Deze emmer heeft de look & feel van de Mirror Bright lijn! De Mirror Bright Bucket is 36,5 cm hoog. Er past dus veel sop in!

Artikelnummer

X3003+RG202+RG204 

€ 34,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

VOORKOM SWIRLS EN BESCHERM JE LAK

De Meguiar’s Mirror Bright lijn heeft een nieuwe aanvulling gekregen met de Mirror Bright Bucket. Deze emmer heeft de look & feel van de Mirror Bright lijn! De Mirror Bright Bucket is 36,5 cm hoog. Er past dus veel sop in! De emmer wordt verkocht in combinatie met de (gele) Grit Guard en is niet los verkrijgbaar. Ook het zwarte deksel past op de emmer. Zo kan de emmer afgesloten worden en kunnen er producten in de emmer bewaard worden.

Wat doet een Grit Guard? Swirls ontstaan door stukjes vuil en stof die tijdens het wassen over de laklaag van de auto gewreven worden, de Grit Guard helpt dit voorkomen. De Grit Guard kan simpelweg op de bodem van de emmer geplaatst worden. Telkens als u uw Wash Mitt door de emmer haalt voor meer sop, wrijft u deze ook tegen de Grit Guard. Dit helpt het vuil te verwijderen en bovendien zorgt de Grit Guard ervoor dat het vuil op de bodem van de emmer blijft.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews