Autoglym Bodywork Collection Autoglym Bodywork Collection
Autoglym Bodywork Collection Autoglym Bodywork Collection
Autoglym Bodywork Collection
1 Review | Review toevoegen
Deze autoglym bodywork is het perfecte setje als het gaat om de verzorging van het exterieur van uw auto. Met dit 3 stappenplan brengt u uw auto in nieuwstaat.

Artikelnummer

945001070

Verwachte levertijd

1 maand(en)

EAN

5016366004328

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

Deze autoglym bodywork is het perfecte setje als het gaat om de verzorging van het exterieur van uw auto. Met dit 3 stappenplan brengt u uw auto in nieuwstaat. Daarnaast is deze giftset leuk om cadeau te doen. De autoglym perfect bodywork is een verzameling met de beste verzorginsmiddelen om uw auto in nieuwstaat te brengen.

Inhoud: 

  1. Autoglym bodywork shampoo conditioner 325ml, dit is een verzorgende auto shampoo met een zeer goede reiniging. Daarnaast geeft deze shampoo conditioner een waterafstotende laag aan het schoongemaakte oppervlak.   
  2.  Autoglym super resin polish 325ml, de milde cleaner verzorgt licht vervaagde lak tot een hoogglans, daarnaast geeft deze polish een goede bescherming tegen weerinvloeden.  
  3. Autoglym extra gloss protection 325ml, deze vloeibare wax geeft het oppervlak een uiterst diepe glans en een ultieme bescherming. De extra gloss protection laat zich makkelijk in en uit poetsen.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Was je auto met Bodywork Shampoo Conditioner
  2. Polijst je auto met Super Resin Polish
  3. Bescherm je auto met Extra Gloss Protection

Sorteren op:

Review toevoegen
johan van de worp - 29-06-2019 19:28

top spul en snelle levering echt een aanrader