Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Krauss NO SWIRLS! XTREME S08 DA POLISHER

De Krauss No Swirls! XTREME S08 DA Polisher is de evolutionaire grote broer van de vertrouwde No Swirls HP! V2, alleen dan met een nieuw...

188,06

visibility
shopping_cart

Krauss NO SWIRLS! XTREME S21 DA POLISHER

De Krauss No Swirls! XTREME S21 DA Polisher is de evolutionaire grote broer van de vertrouwde No Swirls HP! V2, alleen dan met een nieuw...

197,95

KRAUSS

Met de polijsters van KRAUSS kunt u uw auto optimaal polijsten. KRAUSS is een merk dat zich specialiseert in polijsters. Doordat ze al jaren specialiseren in polijsters is KRAUSS het beste merk als het aankomt op polijsten. Met de polijsters van KRAUSS wordt het makkelijk en leuk om uw auto te polijsten. Door het gebruik van een elektrische polijster van KRAUSS kunt u uw auto tot een perfecte lak krijgen, zonder veel geld uit te hoeven geven aan een polijstmachine. KRAUSS heeft namelijk de beste polijstmachines en dat voor een betaalbare prijs. Op die manier hoeft u bij KRAUSS geen fortuin te besteden voor een kwalitatief goede polijster. Ook beschikken de polijsters van KRAUSS over ‘orbital movement’, op deze manier zullen ze tijdens het polijsten geen risico hebben om de lak door wrijving te verbranden. Op die manier kunt u met een gerust hart polijsten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de lak verbrand.

Polijsten was nog nooit zo makkelijk

Met de polijsters van KRAUSS wordt het polijsten van uw auto nog makkelijker, door de ‘orbital movement’ technologie hoeft u zich geen zorgen te maken voor verbranding door wrijving die de polijster veroorzaakt. Op deze manier wordt het polijsten nog makkelijker met de machines van KRAUSS. U bestelt ze gemakkelijk bij Autopoetsland. Autopoetsland, voor al uw autoreiniging benodigdheden.

Bestel al uw auto reinigingsmiddelen bij Autopoetsland.

Bij Autopoetsland verkopen we meer dan alleen KRAUSS polijstmachines. Wij hebben een ruim assortiment aan auto schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u bij ons alles halen wat u nodig heeft om uw auto schoon te houden. Bijvoorbeeld onze multireinigers, onze vaste waxen, onze klei en kleimitts en nog veel meer. Bestel al uw auto reinigingsmiddelen bij Autopoetsland.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies