Cabrio
Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect

Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect Ontwikkeld voor het reinigen, waterdicht maken en beschermen van softtop cabrioletkappen.

48,95

visibility
shopping_cart

Autoglym Hi Foam Interior Shampoo 450ML

Bevat een samenstelling oppervlakteactieve stoffen en oplosmiddel die d.m.v. een diepwerkende schuimende actie vuil losmaken en oplossen...

11,95

visibility
shopping_cart

Labocosmetica HYDRA 500ML

#HYDRA is een multifunctionele hyper-dressing voor een breed scala aan toepassingen, specifiek voor externe en interne plastic...

20,95

visibility
shopping_cart

Ma-Fra 3in1 Fabric Treatment

Ma-Fra 3in1 Fabric Treatment is een product om vlekken van auto interieur te verwijderen

7,95

visibility
shopping_cart

Ma-Fra HP 12 500ML

Ma-Fra HP12 is een krachtige universele multi-purpose ontvetter voor hardnekkig vuil.

7,95

visibility
shopping_cart

Ma-Fra Idrostop 300ml

Ma-Fra Idrostop Nano bescherming watervast makende spray, olie en water afstotend effect.

11,95

Cabriolet reinigers, beschermers & accessoires

Heeft u een cabriolet? En houdt u van een schone auto? Dan hebben wij de artikelen die u zoekt. Ons assortiment is ruim en bestaat uit een aantal categorieën: reinigers voor uw cabrio, sprays voor de bescherming van uw cabriolet en we hebben ook cabrio accessoires. Genoeg diverse artikelen om uw cabrio weer te laten shinen. Uw cabriolet artikelen bestelt u bij Autopoetsland!

Ons assortiment cabrio reinigers

Zoals u al hebt kunnen lezen hebben wij diverse artikelen voor uw cabrio. Wij hebben cabriokap reinigers, het kan natuurlijk voorkomen dat uw dak/softgel dak vies is geworden door het rijden, met onze cabriokap reinigers kunt u uw autokap eenvoudig schoonmaken. Dit zijn niet de enige reinigers die we hebben, we hebben ook reinigers om hardnekkige plekken te verwijderen. Nu uw auto helemaal gereinigd is, is het van belang dat u uw autolak ook goed de goede aandacht krijgt. Een beschermingsspray voor uw autolak is dan de volgende stap, met de autolak shined uw auto weer, een mooi totaalplaatje! Als laatste hebben wij cabrio accessoires, hierbij moet u denken aan verschillende borstels om uw auto tot detail schoon te maken, net wat makkelijker dan met de hand schoonmaken.

Interieur schoonmaken

Nu de buitenkant van uw auto helemaal schoon is, hoort de binnenkant natuurlijk ook schoon te zijn, zo lijkt het net of u weer een gloednieuwe auto heeft. Bekijk onze diverse autoreinigers hiermee kunt uw de bekleding eenvoudig schoonmaken, verzorging en bescherming spray en producten om de binnenkant van uw ruit schoon te maken. Zo kunt u weer verzorgd de weg op gaan. In het assortiment hebben wij ook tools en machines om het schoonmaken van uw auto net wat makkelijker te maken, denk hierbij aan foam guns, cleaning guns en autostofzuigers.

Bestel uw cabrio reinigers en cabrio accessoires

Wij hebben diverse artikelen voor het reinigen van uw cabrio en het beschermen van uw cabrio, deze producten zijn vooral voor het exterieur. Maar ook hebben wij voor het interieur verschillende producten. Kortom, genoeg keuze. Bekijk onze cabrio producten en bestel alles in één keer, zo kunt u uw auto morgen alweer laten shinen, want voor 16:00 bestelt is morgen in huis. Eenvoudig online uw producten bestellen doet u bij Autopoetsland, maak uw keuze en bestel uw cabrio producten!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.