Ma-Fra Revita
Labocosmetica Ma-Fra Revita Shampoo
Reviews | Review toevoegen

Labocosmetica Revita Wash & Coat Neutrale onderhoud shampoo met een hoge smerende werking

Artikelnummer

LAB12 

€ 20,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

REVÌTA is de volgende generatie in neutrale “Wash&Coat” shampoos, was, seal, beschermt en verlengt de standtijd van een eerder aangebrachte coating.

Op onbehandelde auto's is het in staat een glans en bescherming te brengen die vergelijkbaar is aan nano-sealants. Met zijn uitstekende schoonmaak eigenschappen en goede smering hecht en beschermt REVÌTA op een prachtige manier. Extreem hoge 'beading' en 'sheeting' waarden zijn verzekerd!

Dit product heeft een uitstekende prijs-prestatie verhouding dankzij de zeer hoge verdunning van 1:100 (30 mg is genoeg om een flinke auto te wassen en beschermen).

REVÌTA is anders dan andere producten in de markt omdat het bestaat uit een mix van opgeloste siloxanen die extreem hechten aan de lak. Een opmerkelijk beschermend effect (tegen weersomstandigheden, chemicaliën en zelfs vogelpoep), zijde zachte afwerking en hardheid zijn het gevolg.

 

Met excellente schuim en smerings eigenschappen tijdens het wassen. Ondanks dat dit een neutraal product is, heeft het uitstekende reinigende eigenschappen en is in staat vuil op te lossen en verzachten. Het heeft geen effect op eventuele nano-beschermende-coatings op ramen en laat geen hologrammen of strepen na.

Inhoud: 500ml

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews