Ma-Fra Revita
Labocosmetica REVÌTA 500ML
0 Reviews | Review toevoegen

#REVÌTA is de volgende generatie in neutrale “Wash&Coat” shampoos. Was, seal, bescherm en verleng de standtijd van een eerder aangebrachte coating.

Artikelnummer

LAB12 

EAN

8005553018214  

€ 20,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

#REVÌTA is de volgende generatie in neutrale “Wash&Coat” shampoos. Was, seal, bescherm en verleng de standtijd van een eerder aangebrachte coating.

Op onbehandelde auto's is #REVÌTA in staat een glans en bescherming te brengen die vergelijkbaar is aan nano-sealants, voor minstens 4 maanden. Met zijn uitstekende schoonmaak eigenschappen en goede smering hecht en beschermt #REVÌTA op een prachtige manier. Extreem hoge 'beading' en 'sheeting' waarden zijn verzekerd!

Dit product heeft een uitstekende prijs-prestatie verhouding dankzij de zeer hoge verdunning van 1:100 (30 mg is genoeg om een flinke auto te wassen en beschermen).

#REVÌTA is anders dan andere producten in de markt omdat het bestaat uit een mix van opgeloste siloxanen die extreem hechten aan de lak. Een opmerkelijk beschermend effect (tegen weersomstandigheden, chemicaliën en zelfs vogelpoep), zijde zachte afwerking en hardheid zijn het gevolg.

Ondanks dat dit een neutraal product is, heeft het uitstekende reinigende eigenschappen en is in staat vuil op te lossen en verzachten. Het heeft geen effect op eventuele nano-beschermende-coatings op ramen en laat geen hologrammen of strepen na.

Door de lange standtijd is het onnodig #REVÌTA bij iedere wasbeurt te gebruiken. 

Inhoud: 500ML (Ook verkrijgbaar in 4500ML)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.