LaboCosmetica PRIMUS Alkaline Pre-Wash 1 Liter
LaboCosmetica PRIMUS Snowfoam Prewash 1l
0 Review | Review toevoegen
Was de meest delicate oppervlakten veilig met #PRÌMUS van #Labocosmetica

Artikelnummer

LAB30

Levertijd 3 dagen

3 dagen

EAN

8005553019556

ÔéČ┬á17,25
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

#PRÌMUS heeft een hoge reinigingskracht en een hoge mate van veiligheid in zijn categorie. Verwijdert gemakkelijk muggen, harsen, vuil op de weg, zelfs de meest hardnekkige, zonder mechanische actie.

#PRÌMUS is zeer veelzijdig in de verschillende gebruiksverdunningen: het kan velgen, wielbogen en de meest delicate delen van de carrosserie reinigen. Door het gebruik van een schuimpistool ontstaat er een hecht, compact en nat schuim dat vuil snel laat oplossen en gemakkelijk weg kan spoelen. Dankzij de lage verdampingseigenschappen kan het bovendien worden aangebracht op normale spuitdispensers, waardoor vervelende resten van gedroogde restanten in de droogfase worden vermeden.

#PRÌMUS is de eerste voorwas in de detailleringssector met VDA-certificering, een onafhankelijke Duitse instantie die de compatibiliteit van chemicaliën op de meest delicate auto- en motorfietsenmaterialen certificeert.

In feite is #PRÌMUS een alkalisch reinigingsmiddel dat vrij is van bijtende zouten. Het behoudt zijn uitstekende kwaliteiten in alle veiligheid op alle verf en materialen, zelfs de meest delicate op sportwagens en motorfietsen. Dankzij de speciale formule kan #PRÌMUS zonder problemen worden gebruikt op oppervlakken die zijn behandeld met wax, sealants of coatings.

#PRÌMUS is onderzocht en ontwikkeld door Mafra laboratoria en is grondig getest in samenwerking met de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten wereldwijd.

Inhoud: 1000ML (Ook verkrijgbaar in 4500ML en als set)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.