Microfiber Wheel Edge & Rim Detailer
Microfiber Wheel Edge & Rim Detailer
0 Review | Review toevoegen
Onze nieuwe Chemical Guys Wheel Wedge zal het detailen van je velgen voor altijd veranderen. Dit geweldig hulpmiddel is wigvormig om zo in de kleinste hoekjes te komen van je velg.

Artikelnummer

01407

ā‚¬Ā 8,96
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Onze nieuwe Chemical Guys Wheel Wedge zal het detailen van je velgen voor altijd veranderen. Dit geweldig hulpmiddel is wigvormig om zo in de kleinste hoekjes te komen van je velg. De Wheel Wegde is gemaakt van Microfiber zodat je de zachtste schoonmaak ervaring hebt die mogelijk is van elk type velg. Microfiber is zacht en pluche dus het zal nooit krassen op je velgen. Tevens is deze wedge geschikt voor het reinigen van chrome, aluminium, poeder coat en velgen gespoten met blanke lak.

Microfiber is een revolutionair detailing-materiaal dat 99.000 vezels per vierkante inch bevat. Hiermee kun je veilig je auto, truck en boot detailen. De Microfiber Wheel Wedge heeft ‘grip pockets’ aan elke kant zodat je er gemakkelijk je hand in laat glijden voor de juiste controle bij het detailen van velgen.


De Chemical Guys Microfiber Wheel Wedge kan aan beide zijden gebruikt worden zodat je eindeloos veel mogelijheden hebt bij het detailen. Eén kant is zacht, voorzien van pluche microfiber. Hiermee kun je delicate velgen reinigen zoals chrome en gespoten velgen. De andere kant is iets ruwer zodat je er beter mee kunt schrobben en zo teer en ingevreten vuil beter kunt verwijderen.

Deze krachtige Wedge is erg geschikt voor het werken in kleine hoekjes en gaten. Hierdoor zien je velgen er altijd perfect uit. Het ingenieuze wigvormige ontwerp einigt in een punt waarmee je heel handig wax op sealant op je velg kunt aanbrengen. Het is het ideale hulpmiddel om Chemical Guys Wheel Guard aan te brengen en hiermee je velgen te beschermen tegen remslijpsel en contaminaties.

De kern van deze Wheel Wedge is super absorberend en kan zo extra water shampoo vasthouden voor extreme schoonmaak kracht. De Microfiber Wheel Wedge is krachtig! Hij is afgewerkt met een zijden rand zodat er nooit krassen kunnen ontstaan en een lange duurzaamheid heeft. Zorg ervoor dat je wielen er het hele jaar perfect uit zien met de Chemical Microfiber Wheel Wedge!

Vuile velgen kunnen ervoor zorgen dat je hele auto er niet uit ziet. Velgen zijn vaak het eerste dat opvalt aan een auto. Het verwaarlozen van je velgen kan ervoor zorgen dat corrosief remslijpsel permanente schade aanricht. De Chemical Guys Microfiber Wheel Wedge is het perfecte detailing hulpmiddel dat je velgen er geweldig kan doen uitzien. De microfiber constructie is perfect voor het schoonmaken van delicate custom velgen zoals chrome, aluminium, poeder coat, geanodiseerd en gespoten blanke lak.

De Chemical Guys Microfiber Wheel Wedge is gemaakt om gebruikt te worden met velgenreinigers als Chemical Guys Diablo Wheel Gel en Chemical Guys Sticky Wheel Gel. Bij Chemical Guys geloven we in het maken van kwaliteitsproducten die de zwaarste detailingklussen aankunnen.
Zorg dat je velgen er geweldig uitzien met de Chemical Guys Microfiber Wheel Wedge!

Eigenschappen:

  • Uniek wigvormig ontwerp
  • Super zachte microfiber technologie
  • Perfect voor chrome, gepolijste, gepoedercoate en velgen met blanke lak
  • Werkzaam aan twee zijden voor eindeloze detailing mogelijkheden
  • Zijden afwerking aan de randen voor langere duurzaamheid en geen krassen
  • Schuim kern houdt meer water en shampoo en velgenreiniger vast
  • Erg goed voor het verwijderen van remslijpsel, teer en vuil
  • Eén kant geschikt voor dieptereiniging
  • Wigvormige punt om gemakkelijk en hoekjes en gaten te komen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.