ORANGE ORANGUTAN MICROFIBER TOWEL CAR DRYER
ORANGE ORANGUTAN MICROFIBER TOWEL CAR DRYER
0 Reviews | Review toevoegen

De Oranguntan Microfiber Towel is een extra grote, extra zachte, super absorberende droogdoek. De Oranguntan Microfiber Towel is vervaardig met een Dual – Pile – Weave, een zijde heeft lange vezel

Artikelnummer

136 

EAN

 

€ 18,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 

ORANGE ORANGUTAN MICROFIBER TOWEL CAR DRYER

 

De Oranguntan Microfiber Towel is een extra grote, extra zachte, super absorberende droogdoek. De Oranguntan Microfiber Towel is vervaardig met een Dual – Pile – Weave, een zijde heeft lange vezels en de andere zijde heeft korte vezels. De langvezelige zijde is perfect met Quick – Detail en waterloze was – activiteiten waar oxidatie van de lak afgenomen dient te worden. De kortvezelige zijde is super voor het afnemen van wax of polijst – residu. De Oranguntan Microfiber Towel is voorzien van een zijden rand welke niet krast op je lak. De vezels zijn zgn. Gesplit met een spiraal – patroon welke een van de meest zachte microfibers maakt. De Oranguntan Microfiber Towel heeft 300.000 strands in elke 2.54cm aan kwaliteits – microfiber. De Oranguntan Microfiber Towel maakt elke was eenvoudig. Het unieke weefsel zorgt voor minder frictie op je lak, is zacht en absorbeert extreem veel water.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.