Reinigen-&-Ontvetten

Uw auto reinigen en ontvetten

Wilt u het exterieur van uw auto reinigen en ontvetten? Wij van Autopoetsland hebben hiervoor verschillende artikelen in aan assortiment. Het assortiment bestaat uit auto reinigers en ontvetters voor onder andere: insecten, vliegroest en treinspoor aanslag, kunststof, rubber, vinyll, de motorruimte en chroom. Om dit te reinigen en ontvetten kunt u APC reinigers en multireinigers bestellen, en erg handig om erbij te kiezen zijn borstels, kwasten en doeken. Met die combinatie kunt u uw auto weer helemaal laten stralen.

Uw auto ontvetten

Om een auto te ontvetten heeft u een ontvetter nodig. Een goede auto ontvetter verwijdert bijvoorbeeld stof, vet, siliconen, vuil en olie. Met een APC (All Purpose Cleaner) kunt u dit bewerkstelligen. Om het af te maken kunt u ontvettingsdoeken gebruiken. Daarmee haalt u al het vuil netjes van uw auto af en kunt u aan de slag met een autolak.

Merken auto ontvetters

Omdat wij onze producten zelf gebruiken in onze autowasstraat, weten we zeker dat de kwaliteit hoog is. Anders zouden we het niet verkopen. De merken die wij aanraden bij het ontvetten van uw auto zijn Autoglym, Meguiars, Mafra en GL. Met deze auto reinigings merken zit u altijd goed. Bijvoorbeeld de GL Infinite Allesreiniger, of de Ma-Fra Fast Cleaner. Als u uw auto echt grondig wilt ontvetten, is het goed om een product van deze merken aan te schaffen.

Uw complete auto reinigen

Bij Autopoetsland vindt u niet alleen reinigers voor uw exterieur, maar ook schoonmaakmiddelen voor uw interieur. Bijvoorbeeld onze reinigingssprays voor uw bekleding, denk hierbij aan reinigingssprays voor leer, kunststof, rubber en vinyl. Maar ook reinigingssprays om de binnenkant van uw autoramen schoon te maken. En tot slot om de binnenkant af te maken hebben we ook diverse autostofzuigers.

Bestel uw ontvetters bij Autopoetsland

Wilt u snel aan de slag met het ontvetten van uw auto? Bestel dan uw producten bij Autopoetsland. Voor 16 uur besteld, is morgen in huis (werkdagen). Of kom langs in onze winkel, wij zijn 7 dagen in de week open tot 09:00 tot 17:00. U bestelling verzenden wij vanaf €50 euro gratis.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.