Ruiten-&-Glas

Autoruiten schoonmaken

Het belang van schone autoruiten is enorm. Ongehinderd zicht is erg belangrijk. Wij van Autopoetsland bieden hebben een ruim assortiment aan voor het schoonmaken van uw autoruiten. Ons assortiment bestaat uit: reinigers, ruitenwissers, polishes en sealers. Genoeg keuze, neem een kijkje in ons assortiment en bestel uw artikelen bij ons.

Waarom uw autoruiten goed wassen?

Uw autoruiten worden snel vies. Dat gebeurt gewoon tijdens het rijden, door regen, spetters vanaf de weg, en vliegende insecten. In ons assortiment vindt u reinigers om onder andere insecten van uw auto af te halen. Het komt wel eens voor dat insecten moeilijk van uw auto te verwijderen zijn. Met deze spray gaat dit eenvoudig. Ook vindt u bij ons reinigers voor vingerafdrukken, reinigers voor vorst en ijs en autoruitenreinigers voor vet. Daarnaast vindt u ook auto ruitenwissers voor uw auto. Het kan natuurlijk voorkomen dat de auto ruitenwissers versleten zijn, of dat uw ruitenwissers niet naar behoren werken. Het is daarom ook van belang dat u op tijd uw auto ruitenwissers vervangt. Goed zicht is te alle tijden het belangrijkst.

Kwaliteitsproducten voor uw autoruiten

Onze autoruiten reinigingsproducten zijn van goede kwaliteit. U kunt de producten bestellen van verschillende goede merken, die wij zelf ook gebruiken in onze wasstraat en detailing werkplaats. Wij gebruiken zelf alleen goede producten, en wanneer we merken dat een product goed is, verkopen wij het pas via onze shop door. De merken die wij aanraden voor het schoonmaken van uw autoruiten zijn: Autoglym, Mafra, Meguiars en Kenotek. Met reinigingsmiddelen van deze merken zit u zeker weten goed.

Bestel uw ruitenreinigers bij Autopoetsland

Wilt u deze week al aan de slag met uw autoruiten? Bestel uw producten dan bij Autopoetsland. Als u vandaag voor 16.00 bestelt, ontvangt u de producten morgen al in huis (op werkdagen). Bij bestellingen boven de 50 euro, betaalt u ook nog eens geen verzendkosten. Laat uw auto stralen met de reinigingsmiddelen van Autopoetsland.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.