Ma-Fra Satino
LaboCosmetica SATINO Shampoo Matte 500ml
0 Review | Review toevoegen
#SÀTINO is een effectieve shampoo met uitstekende reinigende eigenschappen, ideaal voor matte of verpakte verven, die langdurige en effectieve lichaamsbescherming tegen UV-stralen gedurende ten minste

Artikelnummer

LAB05

EAN

8005553018221

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

#SÀTINO is een effectieve shampoo met uitstekende reinigende eigenschappen, ideaal voor matte of verpakte verven, die een langdurige en effectieve lichaamsbescherming tegen UV-stralen tot ten minste 2 weken garandeert. Matte oppervlakken vereisen specifieke formuleringen die het lichaam aanzienlijk beschermen en reinigen zonder de satijnen afwerking te veranderen.

Een zelfdroog product, #SÀTINO maakt de daaropvolgende droogfase veel gemakkelijker en is volkomen veilig voor de toegepaste was. Met een zeer smerende werking heeft #SÀTINO geen invloed op de lichaamseigenschappen die volledig in overeenstemming zijn met de matte afwerking.

Dankzij het gemakkelijk spoelvermogen voorkomt het de vorming van strepen en halo's in de droogfase. De sequestreermiddelen, die worden gebruikt om calcium en magnesiumdeeltjes uit het water te verwijderen die de opbrengst van het product beïnvloeden, waardoor de oppervlakteactieve stoffen vrij blijven om op hun best te werken, maken #SÀTINO onmisbaar, ook op normale verven met hard water voor een normale onderhoudsbeurt.

#SÀTINO is grondig onderzocht, ontwikkeld en getest in Mafra-laboratoria in samenwerking met de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten ter wereld voor de lancering van nieuwe modellen.

Inhoud: 500ML

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.