WaxSealantGlaze-&-Detailer

Uw auto waxen

Uw auto beschermen tegen invloeden van buitenaf? Dit doet u met wax van Autopoetsland. Wij hebben een breed assortiment wat betreft auto waxen, namelijk: vaste waxen, vloeibare waxen, spray waxen, glaze, sealant en detailers & finishers. Zoals u leest heeft u genoeg keuze. Bekijk daarom ook ons assortiment een maak uw keuze.

Ons assortiment auto wax

Alle auto waxen zorgen ervoor dat uw autolak weer voor lange tijd beschermd is. U als autorijder vindt het uiteraard niet fijn om rond te rijden met krasjes in uw lak. Ons advies is dus ook om om de 4 maanden uw auto te waxen. Zo heeft u vrijwel geen last van lakschade. Naast autowax hebben we ook nog sprays die uw autolak echt laat stralen. Wax en sprays zijn een goede combinatie voor een auto die eruit ziet als gloednieuw.

Niet alleen exterieur, maar ook interieur

Wij hebben niet alleen artikelen voor het exterieur, maar ook voor het interieur van uw auto. Met de auto wax bent u voor een lange tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de binnenkant van uw auto er goed uitziet. Ons assortiment interieur bestaat uit verschillende producten: interieurreingers, verzorgings producten, beschermingsproducten en autogeuren. Wilt u dat uw interieur er altijd verzorgd en schoon uitziet? Neem dan een kijkje in het assortiment.

Bestel uw auto wax en andere producten bij Autopoetsland

Ons assortiment is enorm breed wat betreft artikelen om uw auto te verzorgen. Van autowax tot overheerlijke geuren in de auto: wij hebben het. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze. Eenvoudig online bestellen doet u bij Autopoetsland. Of bezoek onze winkel, deze is zeven dagen in de week geopend van 09:00 tot 17:00. Uw bestellingen verzenden wij vanaf €50,- euro gratis.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies