Autoglym Hi-Tech interior microfibre
Autoglym Hi-Tech Interior Microfibre (Groen) in Box
0 Reviews | Review toevoegen

De Hi-Tech Interieur Microvezeldoek (Hi-Tech Interior Microfibre) is ontworpen om het interieur van uw auto regelmatig te onderhouden.

Artikelnummer

945104705 

EAN

5016366310016  

€ 13,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Hoogwaardige producten moeten hand in hand gaan met hoogwaardige accessoires. Ze werken harmonieus samen om de perfecte afwerking te creëren.

De Hi-Tech Interieur Microvezeldoek (Hi-Tech Interior Microfibre) is ontworpen om het interieur van uw auto regelmatig te onderhouden. De stofzuiger is ongeëvenaard wanneer het om stofzuigen gaat, maar deze doek komt op een goede tweede plek, en met een afmeting van 40 x 40 cm is hij klein genoeg om in uw dashboardkastje te passen.

De zorgvuldig geordende microvezels houden het stof vast dat op het dashboard en andere harde oppervlakken ontstaat, waardoor u uw interieur zonder chemische reinigers schoon kunt houden.

De doek is ook perfect voor het ontwasemen van uw voorruit op koude ochtenden als uw verwarming er moeite mee heeft en voor het verwijderen van vingerafdrukken op displays en navigatiesystemen.

Vouw in vieren voor 8 schone zijden om mee te werken. De hoogwaardige genaaide randen zorgen ervoor dat de doek nooit zal rafelen en u jaren plezier zal bezorgen.

Werkwijze:

  • Onderhoudsinstructies:

  • De Hi-Tech Interieur Microvezeldoekdoek (Hi-Tech Interior Microfibre Cloth) kan met de hand worden gewassen of in de wasmachine op een lage temperatuur met een vloeibaar wasmiddel dat geen wasverzachter bevat. Apart wassen om kleuroverdracht te voorkomen.

Eigenschappen

  • Stof absorberende doek om snel uw interieur mee af te nemen.

  • Verwijdert ook de aanslag van autoruiten aan de binnenzijde.

  • Uitwasbaar!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.