GL BRUTAL - INSECTEN VERWIJDERAAR 1L
GL BRUTAL - INSECTEN VERWIJDERAAR 1L
0 Review | Review toevoegen
Over GL Brutal: dit product maakt op eenvoudige en snelle wijze een einde aan insecten resten op de voorzijde van het voertuig. Door zijn samenstelling is het krachtig in zijn werking en kan...

Artikelnummer

A0034

ā‚¬Ā 19,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Over GL Brutal:
dit product maakt op eenvoudige en snelle wijze een einde aan insecten resten op de voorzijde van het voertuig. Door zijn samenstelling is het krachtig in zijn werking en kan het naast dode insecten ook eenvoudig opgespat vuil oplossen wat zich aan de oppervlakte is beginnen te hechten. De samenstelling van het product is echter zodanig dat het een wax of coating niet aantast.

Brutal maakt de verbinding tussen het insect en de lak week door middel van zeer vriendelijke technische ingrediënten die volledig veilig zijn voor de lak in tegenstelling tot veel andere merken die deze werking doen op bijtend vermogen van natronloog.

Gebruik:
product opspuiten. Laat het product enkele minuten inwerken. Niet in de volle zon gebruiken, niet op een warm paneel en niet op laten drogen.
Ruim afspoelen met water.

Voor insecten resten die langdurig zijn ingebrand deze behandeling herhalen of gebruik maken van detail klei en/of een polijstmiddel.

Opmerking:
je kan het product ook inwerken met een microvezel doek of spons om zo de insecten nog makkelijker te verwijderen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.