Labocosmetica Ma-fra Cupido
Labocosmetica Ma-fra Cupido
LaboCosmetica CUPIDO incl. Trigger Nanoglaze Sealant 500ml
0 Review | Review toevoegen
#CUPƌDO brengt een unieke beschermlaag aan die het oppervlak van uw auto beschermt tegen krassen en andere beschadigingen tot wel 9 maanden lang.

Artikelnummer

LAB15

EAN

8005553018115

ā‚¬Ā 23,80
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
 

#CUPÌDO is een uniek nano-composiet dichtingsproduct. De formule is de brug tussen een nano-keramisch product en een traditionele kit. De polymere matrix gegenereerd door #CUPÌDO heeft een structuur vergelijkbaar met een flexibel elastomeer dat kan verankeren en hechten aan het oppervlak dat het beschermt tegen schaafwonden veroorzaakt door mechanische acties (washandschoen) en zowel zure als basische chemische agressie.

#CUPÌDO genereert een fysieke en chemische barrière. Dat is waarom het een betere bescherming biedt tegen kalksteen en atmosferische middelen dan andere dichtingsmiddelen op de markt. #CUPÌDO kan bovenop een andere kit of nanowas worden aangebracht om ze te onderhouden. Het wordt ook aanbevolen voor super hydrofobe nanofluoropolymeerbeschermingen die meestal onderhevig zijn aan watervlekken.

#CUPÌDO creëert een diepe glans en biedt een uitstekend antistatisch, zelfreinigend vermogen. De duur van #CUPÌDO kan worden verlengd van 5 (indien zelfstandig toegepast) tot 9 maanden, afhankelijk van de verschillende combinaties die de detailer wenst te implementeren. Het is onmisbaar voor klassieke auto's waar keramische beschermingen niet kunnen worden gebruikt.

#CUPÌDO is het resultaat van het onderzoek en de ontwikkeling van Mafra-laboratoria en is grondig getest door 's werelds meest prestigieuze sportwagenfabrikanten.

Wij raden aan om #CUPÌDO in combinatie met #VÉNERE te gebruiken om zo de best mogelijke prestaties van de kit te benuttigen.

Inhoud: 500ML

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.