Ma-Fra Beneficia
LaboCosmetica BENEFÌCIA 1l
0 Review | Review toevoegen
#BENEFÌCIA is een zelfactiverende coatingverbeteraar op basis van de fluorpolymeertechnologie welke direct begint te werken na het sprayen met water.

Artikelnummer

LAB13

EAN

8005553018085

€ 21,30
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

#BENEFÌCIA is een zelfactiverende coatingverbeteraar op basis van de fluorpolymeertechnologie welke direct begint te werken na het sprayen met water, waarmee de Mafra "no touch" -cyclus wordt voltooid, die met #PRIMUS is begonnen.

#BENEFÌCIA hecht lange tijd aan het oppervlak, is bestand tegen zuren, vogeluitwerpselen, alkali, zelfs de sterkste in wasstraten en oplosmiddelen. Het vermindert de droogtijden, verwijdert de hoofd oorzaak van swirlvorming en sluit af zonder doeken of applicators te gebruiken, waardoor het risico op krassen drastisch wordt verminderd. De mix van fluorpolymeren en siloxanen zorgt snel en eenvoudig voor een hoge bescherming, helderheid, gladheid en lotus effect. Het zorgt voor onwaarschijnlijk hoge 'beading' en 'sheeting', plus een hoog hydrofobisch effect.

Bij de ontwikkelingsfase van #BENEFÌCIA is rekening gehouden met de Mafra-filosofie: het grootste gebruiksgemak en eenvoudige correctie van detailerfouten (dankzij onze exclusieve "I Forgive You" -technologie). Mochten er halo's verschijnen na het spoelen vanwege onjuist gebruik, veroorzaakt door extreme omstandigheden (zonneschijn, hete auto), dan kunnen ze gemakkelijk worden hersteld door onze snelle detailer #PERFÉCTA toe te passen.

#BENEFÌCIA is grondig onderzocht, ontwikkeld en getest in Mafra-laboratoria in samenwerking met de meest prestigieuze sportwagenfabrikanten ter wereld voor de lancering van nieuwe modellen.

Inhoud: 1000ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.