Ma-Fra Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax
Ma-Fra Maniac Line Ceramic Ultra Speed Wax
0 Review | Review toevoegen
Ceramic Ultra Speed ​​Wax van Mafra's Maniac Line is een sealspray wax die keramische polymeren bevat Super hydrofoob SiO2 dat zich aan het oppervlak bindt en een zelfreinigend schild vormt

Artikelnummer

MF81

€ 19,36
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 
Ceramic Ultra Speed ​​Wax van Mafra 's Maniac Line™ is een sealspray wax die keramische polymeren bevat
 Super hydrofoob SiO2 dat zich aan het oppervlak bindt en een zelfreinigend beschermend schild vormt.

Het product is snel en gemakkelijk aan te brengen , staat garant voor een hoge glans en een diepere, vollere kleur met een nat effect. Het kan op elk oppervlak worden aangebracht en vormt een beschermende barrière die uitstekend bestand is tegen wassen. De prestaties van Ceramic Ultra Speed ​​Wax kunnen tot 4 maanden aanhouden als de auto eerder is ontsmet en op basis van de weersomstandigheden en de gebruikte wasmiddelen.
Ceramic Ultra Speed ​​​​Wax combineert de beste eigenschappen van wassen met de technologische vooruitgang die wordt teweeggebracht door beschermende nanokeramiek.

HOE TE GEBRUIKEN
  • Doseer het product op een kortharige microvezeldoek;
  • Verdeel het product gelijkmatig;
  • Werk af met een schone, droge langharige microvezeldoek ;

AANBEVELINGEN:

Het product is sterk geconcentreerd, het is aan te raden het niet direct op de carrosserie te spuiten maar een droge en schone microvezeldoek te gebruiken. Zorg ervoor dat de verwijderingsdoek altijd droog is om strepen en strepen te voorkomen.
Ceramic Ultra Speed ​​Wax kan zo vaak als gewenst worden gebruikt en opnieuw worden aangebracht, ook na het wassen en drogen van de auto of na een onderhoudsbeurt. 
Om de levensduur en de prestaties van het product te verlengen, wordt aanbevolen om de auto te ontsmetten, zodat de polymeren beter aan de carrosserie kunnen hechten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.