Uw auto wassen en drogen

Bent u op zoek naar artikelen om uw auto zelf te wassen? Dan bent u bij Autopoetsland aan het juiste adres.

Wassen-&-drogen


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Valma Poetsemmer

Complete poetsemmer met 8 tijdloze, gebruiksvriendelijke en duurzame producten Om de auto van buiten en binnen makkelijk schoon te maken...

34,95

Uw auto wassen en drogen

Bent u op zoek naar artikelen om uw auto zelf te wassen? Dan bent u bij Autopoetsland aan het juiste adres. Wij hebben diverse auto reinigingsmiddelen en ook artikelen voor het drogen van uw auto. Voor het wassen en drogen van uw auto zijn er diverse middelen beschikbaar. Denk hierbij dan aan foams, shampoo’s, sponzen, washandschoenen, droog doeken en zemen. Kortom alles wat u nodig hebt om uw auto zelf te reinigen.

Zelf uw auto wassen met reinigingsmiddelen

Zoals u al eerder gelezen heeft, hebben wij diverse soorten auto reinigingsmiddelen. De belangrijkste zijn foams en shampoo’s. Beide hebben erg veel van elkaar weg, maar er zit we degelijk een verschil tussen beide. Een autoshampoo is ontworpen om vuil op een veilige manier los te maken van een oppervlak. Auto foam is ontworpen om het vuil los te kweken van het oppervlak waardoor het minder vast zit en zich makkelijker laat verwijderen. Een auto detailkwast is ideaal voor het schoonmaken van kleine onderdelen en emblemen.

Auto zelf wassen en drogen

Na het wassen van uw auto, wilt u ook uw auto drogen. Anders zal uw auto niet zo stralen als u graag zou willen. Druppels blijven dan namelijk achter en die drogen niet mooi op. Om uw auto zelf te drogen zijn er verschillende producten te gebruiken. Droogdoeken en zemen zijn hiervoor het allerbelangrijkst. Alle droogdoeken zijn super zacht van stof en zeker niet onbelangrijk: ook krasvrij. Doordat de droogdoeken een hoog absorptievermogen hebben is het drogen van oppervlaktes zeer snel en eenvoudig gedaan. Nu de buitenkant schoon is, is het natuurlijk ook fijn als het interieur schoon is. Daarvoor gebruikt u autostofzuigers en heerlijke autoparfum.

Bestel uw reinigingsmiddelen voor uw auto

U vindt het waarschijnlijk belangrijk dat uw auto er verzorgd uitziet. Omdat dit makkelijk zelf bij te houden is, is het altijd handig om reinigingsmiddelen in huis te hebben. Als u bijvoorbeeld geen tijd hebt om langs de wasstraat te gaan, kunt u uw auto zelf wassen. Ons assortiment bevat veel producten om uw auto goed schoon te maken. Bekijk het assortiment en maak uw keuze. Bestel jouw producten bij Autopoetsland. Uw bestelling verzenden wij binnen Nederland vanaf €50,- gratis.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies