Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility

Riwax Blueline Vitro Clean Mosquito Power Summer 5L

Ruitenreiniger

Op basis van offerte

visibility

System auto glans shampoo 10 liter

Voor het grondig wassen van autoā€™s met een glanzend resultaat. Verwijdert straatvuil en insecten.

Op basis van offerte

  1  2   

Insectenverwijderaar auto 

Wilt u insecten verwijderen van uw auto? Bij Autopoetsland hebben wij de beste producten om insecten te bestrijden die op uw auto zitten. Zo maken wij het voor u een stuk gemakkelijker om uw auto helemaal schoon te maken met onze insectenverwijderaar auto producten. Zo kunt u al vanaf € 7,95 de Ma-Fra killer 500 ml bestellen. Bent u benieuwd naar onze insectenverwijderaar autoproducten? Lees dan nu verder! 

De GL Brutal insectenverwijderaar voor auto’s 

Dit product verwijdert snel en eenvoudig insectenaanslag aan de voorkant van uw voertuig. Door de samenstelling van de GL Brutal insectenverwijderaar is het effect zeer sterk en kan het naast dode insecten ook gemakkelijk vlekken oplossen die aan het oppervlak van uw voertuig zitten. De samenstelling van het product heeft echter geen invloed op het was of coating op uw voertuig. De GL Brutal verzacht de hechting tussen het insect en de lak met behulp van zeer goede kwalitatieve ingrediënten die volledig lak veilig zijn zodat er geen lakschade op uw auto komt! 

De Primus insecten verwijderen van auto

De PRÌMUS is zeer veelzijdig en het kan de velgen en andere verborgen delen van uw auto reinigen. Door gebruik te maken van een schuimpistool kan een stevig, compact en vochtig schuim worden geproduceerd, waardoor het vuil snel kan worden opgelost en gemakkelijk kan worden afgespoeld. 

Op zoek naar ander auto schoonmaak producten? 

Bent u toch op zoek naar ander soort auto schoonmaakproducten naast de insectenverwijderaar voor uw auto? Bij Autopoetsland vindt u een groot assortiment als het gaat om auto reinigingsproducten. Zo hebben bieden wij schoonmaakproducten voor uw exterieur, interieur en accessoires zoals microvezeldoeken. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit waarmee u uw auto zo gemakkelijk mogelijk kunt schoonmaken en dat het uw auto beschermt tegen lakschades. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen op 0481-454600. Onze specialisten adviseren u welke producten u moet gebruiken voor ieder soort auto schoonmaak beurt en hoe u het beste de producten kunt gebruiken. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.